Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada? wybaczyć?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem 19- letnia dziewczyna, moj chlopak po naszym rozstaniu po kilku dniach przespal sie z dziewczyną bez zabezpieczenia, obiecywał jej, ze beda razem a w tym samym czasie chcial do mnie wrócić. Jestem bardzo ciekawska i zrobilam wszystko, zeby sie dowiedziec co było... Dowiedzialam sie, ze jej mówił o mnie, ze nie bedziemy razem i nie chce juz mnie... znala moje imie takze ciężko w to nie wierzyć a on sie wypiera.. Gdy przyjechał do mnie chcial sie normalnie ze mna kochać.. Tego dnia napisal jej, ze wroci do domu o 21 ale mieszkamy w innych miastach takze nie wyrobil by sie.. Mowil mi, ze napisal tak specjalnie bo nie chcial, zeby do niego pisala..Nie daje sobie rady z tym i dlatego piszę poniewaz on nie chce mnie zostawić, palcze, blaga o przebaczenie, caluje po stopach a nawet chce sobie zrobic krzywde. Naleze do osob, ktore sa bardzo pqmietliwe i ciagle mnie to meczy.. Nie potrafie zrobic rzeczy, ktore kiedys byly dla mnie naturalne. Brzydze sie gdy mnie dotknie czyms co kiedys mi sprawialo przyjemność a pozniej robilo to innej osobie i ja dotykało. zrobił to dzien wczesniej lub tego samego dnia co ja z nim stracilam dziewictwo.. jestesmy ze soba 14 miesiecy. Bardzo jego kocham, chce sie przytulić, obudzić obok niego i opowiedzieć jaki mialam straszny sen.. Wszystko mu wybaczalam, nawet to, ze podniósł na mnie rękę. Pozniej tego nie robił takze zastanawiam sie co teraz zrobicc ? dla innych jest to proste lecz ja bardzo przywiązuje sie do ludzi zawsze mowilam, ze ten pierwszyy bedzie tym ostatnim az do smierci. Duzo mam z nim wspomnien dobrych, pierwszy raz w życiu zdradzil i akurat mnie jak ja jego tak kocham, wskoczyla bym w ogien za nim, nie potrafie w to uwierzyc a zarazem czuje pustke i obrzydzeniem. Chce zmienic swoje zycie i zamieszkac ze mna, ale czy to jest dobry pomysl ? warto sprobowac a pozniej sie wycofać? OBIECYWAL ZE NIGDY TAK SZYBKO SIE NIE POCIESZY...

Gość gość
zostaw go nigdy TAKIEJ osobie nie wybaczaj, to klamca oraz nic nie warty człowiek..

Gość gość
jak dla mnie kłamca i oszust - czuje strate i go to boli, ale nie sadze aby chciał wrócić z szacunku do ciebie, nie dziwię się,że masz mętlik w głowie, i brzydzisz się go teraz, ale wiem, że wciąż myslisz,ze go kochasz - a to nieprawda - kochasz wyobrażenie, fałszywy obraz tego, jaki jest. Wiem, że boli, ale nie wróżę temu szczerej i lojalnej przyszłości - nawet jeśli się pogodzicie.

Gość gość
Patologia

Gość gość
Nigdy takiej osobie nie wybaczaj.

Gość gość
A dobre cię chociaż wyrypał? Zemścij się na nim i daj d**y innemu.

Gość gość
A dobre cię chociaż wyrypał? Zemścij się na nim i daj d**y innemu.

Gość kinijur
Ja wybaczylam zdrade, chodź wydawało mi sie kieidyś ze nigdy tego nie zrobię. Postanowiliśmy powlaczyć o małżeństwo tutaj http://psycholog-ms.pl/poradnia/ i udało się. Do dzis jesteśmy razem i mam nadzieję że juz nigdy nic nie zachwieje naszego małżeństwa.

Gość gość
dziewczyno jestes mloda to nie pierwszy i nie ostatni twoj chlopak zostaw go i nigdy wiecej z nim nie rozmawiaj. on nie ma w ogole do ciebie szacunku1!!!

Gość gość
Nie wybaczaj !

Gość gość
jak raz zdradził to bez problemu zrobi to ponownie ;p moja daleka znajoma - nidawno wyszła za maż za chłopaczka który ją zdradził z lafiryndą zawodową ;/ to dopiero draamt