Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach,którzy jedzą kajzerki za niecałe 20 groszy?

Polecane posty

Gość gość
Gowno sadzimy debilu.

Gość gość
Aż tak oszczędzać nie trzeba, bo pieczywo u nas jest conajmniej pięć razy tańsze niż na zachodzie a nasze pensje są coraz wyższe.

Gość gość
21 lat temu, bułki kosztowały 1000 zł, a więc 10 groszy.

Gość gość
mój tata zarabia 1600 - zarabiał więcej ale zjawił się nowy szef który nie płaci za nadgodziny, za soboty, nie ma premii, ani niczego, wszyscy najniższym pracują mama zarabia 1400 ja ide na studia, pracuje ale to tylko w wakacje bo jestem na dziennych a nikt nie chcial mi dac pracy nawet na weekend w roku szkolnym, brat ma 10l i musi miec ksiazki zeszyty a ze szybko rosnie rodzice musza mu kupowac co 3 miesiace nowe ubrania, do tego dochodzi kredyt i rachunki, powiedz mi skad rodzice maja wziasc pieniadze na chleb za 5zl? kupujemy dziennie 2 chleby = 4zł, nie mielibyśmy w ogóle co jeść gdybyśmy dziennie kupowali 2 chleby za 5 zł

Gość gość
Co sądzę?! PRZEPŁACAJĄ, cholernie przepłacają!!! Ja KUPUJĘ ZA 18 gr. w Carrefour i są lepsze od tych z fawora smiech.gif Każdy je co lubi i nikt mi qrwa do garów nie będzie zaglądał!!! smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif X Mój mistrzu..

Gość gość
dziś niestety ciężko jest to zrozumieć wielkim fitpanią, dla nich każdy człowiek którego nie stać na chleb za 5 zł to nierób, a tak naprawdę w ogóle nie znają sytuacji materialnej takich osób a oceniają

Gość gość
Żebyś gnoju jeden z drugim nie miał nigdy na ta kamerkę ani na kropkę chleba. Debile pobrane.

Gość gość
a teraz powiem ci o mojej kolezance ma 3 rodzenstwa, wychowuje ja tylko matka, ojciec jej zwial, nawet alimentow nie chce placic wiec bank sam pobiera od niego pieniadze, ale to mala kasa, ona jest chora na cukrzyce, brat ma chora tarczyce, jej najmłodszy brat też choruje (nie pamiętam na co), jedynie jej siostra jest zdrowa, mama jej jest pielegniarka, wiec pesje ma niewielka, a pracuje tyle ze prawie na pysk pada, moja kolezanka tez idzie na studia i pracuje tylko w wakacje, bo jest na dziennych, a jej rodzenstwo dalej sie uczy (maja 15, 13, 9 lat) i powiedz mi skad oni maja brac pieniadze? moja pomoc z MOPSu ale to też małe kwoty