Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w biedronce jest tak obrzydliwe pieczywo?

Polecane posty

Gość gość

chleby i bułki to jakaś masakra, dosłownie nic z tamtejszego pieczywa nie nadaje się do jedzenia

Gość gość
nie wiem :O kiedys kupiłam bułki gdy bylam w trasie, chcialam zjesc z serkiem homogenizowanym i z trudem zjadlam, obrzydliwa buła, jak tektura chleb jest jeszcze gorszy, na drugi dzien nadaje sie tylko do smietnika albo dla ptakow

Gość gość
To prawda :o ostatnio byliśmy w Polsce i mąż sobie przypomniał o chlebie,a że byliśmy pod biedrą to tam kupił , coś okropnego :(

Gość gość
To zależy, nie jest tak, że każda biedra ma dokładnie to samo pieczywo, sklepy na danym terenie zaopatruje jakaś piekarnia, a na innym - inna. Odpowiadając - to chyba dosyć jasne, bo koszty są cięte, jak się da.

Gość gość
racja też go nienawidzę, choć czasami robie zakupy w biedronce to z pieczywa nigdy nic nie kupuje, najlepsze pieczywo jest wg mnie w piekarniach sieci Oskrobia, pyszne chleby i bułki, bardzo mi smakuje chleb z dynią, albo kołobielski, no i kajzerki, co prawda 50 gr za sztukę ale warto

Gość rafal751
Ludzie czy Wy jesteście normalni? Co byście chcieli za 1,59 zł. To nie jest normalne pieczywo. Chcecie zjeść normalne to nie trzęście sie tylko wydajcie trochę więcej.

Gość gość
nieprawda, wiekszosc Biedronek ma teraz wlasne piekarnie w sklepach,tzn piece a ciasto przywozą mrożone, chyba tylko te mniejsze biedronki mają z lokalnych piekarki, tak czy inaczej pieczywo z marketów jest wstrętne, a z biedronki to juz w ogole dno i muł...

Gość gość
w warszawie jest dobre pieczywo

Gość gość
ja w ogole nie jem pieczywa, czego i wam życzę :) schudłam, wyładniałam, nie mam wzdęć, jestem o wiele mniej zmęczona... a pieczywo z marketów to już w ogóle tragedia jest

Gość gość
najlepsze pieczywo jest wg mnie w piekarniach sieci Oskrobia x tez znam ta piekarnie :D moja mam czesto tam kupuje chleb np wiejski, kosztuje prawie 6 zł ale jest duzy, smaczny, nigdy mnie po nim nie mdli, moze lezec kilka dni i nie plesnieje, nie schnie na skorupe

Gość gość
ja nie wyobrażam sobie żeby w ogóle nie jeść pieczywa, nie jem go jakoś dużo, ale zawsze trochę, czyli jeśli nie jesz wcale chleba ani bułek to znaczy ,że w ogóle nie jesz kanapek, nie wyobrażam sobie, po za tym uwielbiam dobry świeży chrupiący chlebek z prawdziwym śmietankowym masełkiem

Gość gość
Szczerze? Może pieczywo z Biedry nie jest 1 klasy, sam chleb ten w woreczkach jest paskudny, ale na pewno jest o niebo lepszy, niż pieczywo nad naszym morzem. Na Pomorzu nie ma normalnego, porządnego chleba, takiego jaki mam w okolicy. Po prostu nie ma. Bazowałam na grahamkach i innych bułach z Biedry. Inaczej się nie dało. rafal751 dziś nie pisz ceny małego chleba, bo wprowadzasz w błąd. Za mój duży chleb z 3 piekarni w mojej miejscowości daję 5,20 - 5,50zł. Na Pomorzu za tą cenę dostaniesz niesmaczną pianę opisaną jako uwaga, chleb wiejski. Grahamka w biedronce kosztuje 69gr. Taka tania, to ona znowu nie jest. Jak dla mnie większość pieczywa w Biedronce daje radę.

Gość gość
a czemu na pomorzu nie ma pieczywa ? jakies inne zwyczaje i ludzie nie jedzą chleba ?

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam nie ma normalnego, porządnego chleba. Tyle sklepów na całym Pomorzu, co się złaziłam za dobrym chlebem, to chyba nie zliczę. Chociaż z drugiej strony, ja bym tego pieczywa, pieczywem nie nazwała, tylko produktem pieczywopodobnym.

Gość gość
spróbujcie nie jeść chleba przez miesiąc i zobaczycie, jak się super poczujecie.

Gość gość
Nad morzem wlasnie jadlam najlepszy chlebek,w Kołobrzegu z prywatnej piekarni.

Gość gość
Kiedyś w Biedzie był luks chlebek. Jakieś 15 lat temu specjalnie po chleb do Biedy jeździłam. Wszystko na psy schodzi. Dobrze, że nie udało się wykończyć małych sklepów, to jeszcze człowiek smak chleba i kiełbasy zna.

Gość gość
gość dziś Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam nie ma normalnego, porządnego chleba. Tyle sklepów na całym Pomorzu, co się złaziłam za dobrym chlebem, to chyba nie zliczę. Chociaż z drugiej strony, ja bym tego pieczywa, pieczywem nie nazwała, tylko produktem pieczywopodobnym. xx To nie wiem gdzie ty na Pomorzu byłas, skoro nie wpadła ci w oko siec piekarni Szydłowskiego :D I jego chleby , których cena oscyluje w granicach 7 zl :) Jedyne pieczywo, które jem jak jestem w Pl.. Na codzien sama pieke chleb na zakwasie :)

Gość gość
gość dziś spróbujcie nie jeść chleba przez miesiąc i zobaczycie, jak się super poczujecie. xx Niby dlaczego ? Nie trzeba jeśc syfu i jakis chlebopodrobek :) Mam eliminowac z diety błonnik, kupe wit grupy B, kwas foliowy ? Nie mówiac juz o smaku ciepłej pajdy z masełkiem i zapachu w calym domu , gdy pieke chleb ? Nie jestem " modna " i ani ja , ani nikt z mojej rodziny nie jest " uczulony ' na gluten :)

Gość gość
Serio na całym Pomorzu nie znalazłeś dobrego chleba? a wiesz chociaż co to jest pomorze czy peplesz bez sensu bo na jakiejś jednej wsi nadmorskiej zjadłeśniedobry chleb z lidla czy biedronki? pomorze to nie tylko pas nadmorski, zresztą duży, to dwa duże województwa i w tym kilka całkiem sporych miast kretynie.