Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonna_

Ujędrniający masaż biustu naprawdę pomaga?

Polecane posty

Gość Iwonna_

Koleżanka gdzieś wyczytała, że najlepiej jest jeśli jedna robi to drugiej, bo wtedy jest lepszy układ dłoni niż gdy robi się go samemu i jest wtedy bardziej skuteczny, bo polepsza się przepływ krwi. To prawda? Raz się zgodziłam na próbę i to takie trochę krępujące, że moje piersi widzi ktoś obcy i jeszcze je ugniata ale jeśli to naprawdę ma pomóc to może warto się przełamać. Ja mam niezbyt duże, takie raczej jabłka i chciałabym mieć większe a takie ugniatanie i pocieranie to podobno prócz jędrności pomaga także zwiększyć rozmiar. To prawda? Robiła tak któraś z was? Jakie były efekty? Na ile jest możliwe powiększenie biustu taką domową metodą?

Gość gość
Gdyby to było prawdą, że masowanie powiększa, to mój ku/tas byłby długi jak wąż strażacki i gruby jak wietnamska świnia. Mógłbym Ci te jabłka na śmierć zamasować. Lubię cycki.

Gość gość
W necie masz pełno porad i obrazków jak to robić ja zawsze robiłam sama średnio pomagało

Gość Iwonna_
No właśnie ona mówi, że w pojedynkę to efekty są mało zadowalające i że wyczytała, że jednak najlepiej gdy robi to partner. Problem w tym, że ani ja, ani koleżanka nie mamy na razie partnerów, to zaproponowała byśmy tak we dwie, że wtedy dłoń inaczej obejmuje pierś, że jest lepsza stymulacja skóry i naczyń krwionośnych i że w ogóle efekty są szybsze i lepsze. Niestety nie mogę tego zweryfikować czy tak jest w istocie, bo w zasadzie nikt nie praktykuje takiego masażu w parach. Jeśli jest jakaś dziewczyna, która to robiła w parze to bardzo proszę o odzew.

Gość gość
To Ty ugniatasz jej cycki a ona Tobie dobrze zrozumiałam?

Gość Iwonna_
Tak. Ale nie razem jednocześnie tylko najpierw ona mnie masuje, a potem chce, bym ja ją masowała. I tak na zmianę. Ona się w ogóle nie wstydzi, a ja trochę krępuję zarówno, gdy jestem dotykana, jak i mam dotykać. Czasem myślę, że gdyby nas ktoś podejrzał takie półnagie, "obmacujące się", to wiadomo co by sobie pomyślał... :O

Gość Nadiaa81
Polecałabym jednak profesjonalny masaż biustu wykonany przez masażystę z odpowiednia wiedzą i praktyką. Jego podejście będzie równie beznamiętne jak podejście ginekologa więc wstyd trzeba schować w kieszeń, za to wykonanie fachowe.