Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyniki betyy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie co oznacza wynik >10 000 czy wiadomo ile moze mniej wiecej wynosic beta?

Gość gość
to oznacza, że jesteś w ciąży ;) wygooglaj sobie wartości bety dla poszczególnych tygodni ciąży

Gość gość
,,ile moze mniej wiecej wynosic beta?'' to zależy który tydzień ciąży, ale tak naprawdę sama wartość niewiele mówi przedziałały w poszczególnych tygodniach są bardzo szerokie ważny jest prawidłowy przyrost

Gość gość
w ktorym dc robilas ta bete?

Gość gość
Cześć dziewczyny, 2 razy poroniłam, raz ciąża biochemiczna, raz ciąża zatrzymała się na 4 tygodniu. W zeszły poniedziałek tj. 17.08 (31dc) zrobiłam test ciążowy, wyszedł pozytywny. Od razu tel do gin, w środę miałam wizytę. Pęcherzyk ciążowy był ale malutki (wczesna ciąża). W czwartek (34dc) 20.08 zrobiła betę i to moje wyniki: 20.08.2015: 313mlU 22.08.2015: 758mlU (inne laboratorium niż badanie 1 i 3) 24.08.2015: 1576mlU Między 1 a 2 badaniem przyrost ok. 120%, natomiast między 2 a 3 niewiele ponad 100%. Czy to oznacza coś złego? Martwię się... Boję się kolejnego poronienia...

Gość gość
chwila może znajde swoje wyniki

Gość gość
To czego jeszcze nie wyrzuciłam, nie chce mi się liczyć dni ostatnia miesiączka 16 06 beta 17 07 1278 22 07- 10242 24 07- 14051 Pierwsza ciąża obumarła, druga podejrzenie pustego jaja płodowego które teraz zaczyna mi grymasić ;) bujaczek się znudził

Gość gość
Dzięki. Ale Ty już masz tu wysokie wyniki. Pewnie wtedy wolniej rośnie. Nie wiem właśnie jak przy takich mniejszych.