Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym miec drugie dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Pol roku temu urodzilam i z mężem chcielibyśmy miec drugie dziecko ale mieszkamy u rodziców (niedługo sie wyprowadzamy) i nas nie stać...co za głupi kraj. Tak chciałam miec dzieci z mala roznica wielu i duza rodzine

Gość gość
wyemigruj

Gość gość
idz do roboty

Gość gość
Idę co nie zmienia faktu ze nas nie stac

Gość gość
glupi kraj? chyba glupia matka jak mozna miec jedno dziecko bedac bezdomnym 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Tez chce miec kolejne dziecko , syn ma 16 lat a corcia za3 tyg skonczy roczek. Karmie tylko piersia , nie mam okresu . Mialam usg i lekarz stwierdzil ze jak dlugo karmie to w ciazy nie zajde. No i mam problem bo moja pociecha nie chce ani jesc ani pic . Pediatra powiedzial ze dziecko moze byc karmione piersia nawet do 16 miesiaca bez dokarmiania. No i nie wiem co robic zeby zaczela jasc. Tez chcialabym mala roznice wieku, bo duza juz mam.

Gość gość
Nie jestem bezdomna idiotko/idioto :D Musisz ja jakos zachęcić do tego jedzenia. Przeciez ma juz roczek i musi miec dodatkowa energie i potrzebuje czegos innego,nie tylko mleko. Hmm..zaproponuj jej wiele smaków, wiele potraw, niech Ci pomaga

Gość gość
ja też bardzo pragne mieć drugie dziecko. gdy pierwsze dziecko miała 1,5 roku zaszłam w ciaze ale poroniłam, teraz zaczynamy sie starac ponownie tylko tym razem na lekach i monitoringach bo okazalo sie ze nie mam owulacji... w pierwsze dwie ciąże zaszłam w 1 cyklu. Mam nadzieje ze szybko nam sie uda bo ja już po 30stce więc czas leci...

Gość gość
Nierozsądnie decydować się na drugie dziecko nie mając własnego lokum. Ktoś przesadził z bezdomnością, ale mieszkanie kątem u rodziny to nie jest stan zachęcający do rozmnażania się!!!