Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schiza123

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, mam problem. 6.08.2015 współżyłam z chłopakiem, był to stosunek przerywany. Nie było wytrysku we mnie, chłopak nie miał orgazmu, poszedł potem dokończyć co swoje do kibelka. 20.08 zrobiłam test ciążowy, bo zaczęłam sie obawiać skutków tego wszystkiego (wiem, że mogłam myśleć wcześniej). Wyszedł negatywny, ale z tego co czytałam to test powinno sie robić w dzień spodziewanej miesiączki i moczem porannym, więc mam wahania co do jego wiarygodności. Wczoraj, 24.08 powinnam dostać miesiączke ... nadal jej nie ma. Mam jedynie przezroczysty, ciągnący sie i lepki śluz, ból brzucha oraz bolące i nabrzmiałe piersi. Miesiączkuje w miare regularnie, czasem okres spóźni sie 1-2 dni. Strasznie sie denerwuje, ponieważ narazie nie chce mieć dzidziusia, bo jestem za młoda. Z tego stresu nie śpie po nocach, wyczekuje na miesiączke. Jak myślicie z podanych objawów wynika, że moge być w ciąży? Pomocy!

Gość gość
Raczej nie. śluź normalna sprawa przed miesiączką.

Gość gość
Tze nie sadze, okres spoznia sie pewnie z nerwow...

Gość miła jak zawsze
Przyłóz palec do monitora jak cos poczujesz to jestes w ciazy jak nie to nie:)

Gość gość
eeeee cos Ty,wyluzuj dziewczyno naprawde. a wiesz dlaczego? bo stresem nie wplyniesz na wyniki testu :) bedziesz w ciazy to bedziesz co ci da stres?:) ale na pocieszenie dodam ze nikle szanse :) naprawde nikle. ja przez 5 lat uprawialam przerywany gdzie facet mial orgazm ale strzelal na zewnatrz. I nic. I jestem plodna poniewaz obecnie jestem w ciazy, bo facet strzelil do srodka :) wiec skoro piszesz ze nie mial orgazmu- 0 stresu. pelen luzik :) gdybym miala sie kazdym stosunkiem przejmowac jak Ty a przez 5 Lat bylo ich troche to bym dzis siwa lub lysa byla :)

Uff dziękuje! Troszke mnie uspokoiłaś ;) no i gratuluje dzidziusia, mam nadzieje że sie cieszysz :) Nadal okresu brak! Mam jedynie biegunke, brązowe plamienia i mdłości ... co o tym sądzicie? Ciąża?