Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZMARSZCZKA NA BRODZIE

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że kształt mojej brody ulega zmianie. Od jakiegoś roku widoczna jest zmarszczka, która "podkreśla" górny obwód brody. Linia ta wygląda okropnie, niestety gdy się maluje-jest jeszcze gorzej, bo fluid "wchodzi" w tę szczelinę i jeszcze bardziej podkreśla tę okropną zmarszczkę. Mam dopiero 19 lat i gucio wiem o kremach przeciwzmarszczkowych i bazach pod makijaz. Dlatego błagam Was, drogie Panie, doradźcie mi jakiś krem lub bazę pod makijaz, która chociaż troszkę zakryje tę okropną linię. Z góry dziękuję!

Gość gość
Jeśli chodzi o krem to dobre są kremy oeparol, ja mam hydrosense i jestem z niego bardzo zadowolona. Mocno nawilża :), fajnie jako baza pod makijaż się sprawdza

Gość gość
to nie zmarszczka a zagłębienie, możesz to skorygować w gabinecie medycyny estetycznej kwasem hialuronowym w kremy nie wierz, gucio dają

Gość Dosia57
Najlepsza jest zdecydowanie fibryna. Nie wiem czy o takiej metodzie słyszeliście. Super robi pani doktor z krakowa. Znalazłam ją na stronie praktyka.info.pl i tam poszłam. Efekty są bardzo dobre, jestem wielce zadowolona.