Petuniaaa5 0 Napisano Sierpień 25, 2015 Ja z moją teściową miałam już dużo kłótni i mam wrażenie, ze jesteśmy odepchnięci od jego rodziny. 1. Brat mojego męża zdradził żonę ale sobie wybaczyli i jest ok. Zdradził ją z moją koleżanką. Jak powiedziałam, że chcę ją zaprosić na nasz ślub to mojego męża bratowa nie przyjdzie a od tesciowej usłyszałam jaka ja jestemn bezczelna itd - nie zaprosiłam ich. 2. Męża brat pojechał na wakację i teście i reszta rodzeństwa ( brat i siostra z mężem0 pojechali ich odwiedźić a nam nikt nawet nie zaproponował 3. Jeżeli mąż odmówi zrobienia komuś tam auta bo zwyczajnie nie ma czasu jestem ja za to obwiniana ( zresztą jak za wszystkie nasze nieporozumienia) 4. Mieszkamy bna swoim dwa lata , bylui tu raptem 4 razy a my bylismy prawie co tydzien u nich (przestaliśmy bo stwierdzilismy, że będziemy robić tak jak oni) oczywiście wielkie pretensje 5. Otwarcie boiska . Cała wioska ja usiadłam koło kuzynki, póćniej doszła była kochanka mojego męża brata . Kiedy podchodziłam do rodziny mojego męża zlewali mnie a jak na drugi dzien powiedzialam o tym tesciowej - wielki placz ze zawsze ich wina itd 6. Męża brat ( ten co zdradził) nie lubi mnie doi tego stopnia, ze nie mówi mi cześć (podejrzewam , że chorobliwa zazdrość żony) 7 i na koniec wkurza mnie mój mąż , który nie umie im nic powiedzieć ani odmówić. pisać dalej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach