Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1919

jakie jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość gość1919

Witam. Mam 18 lat i nie jestem juz dziewica...jestem od kilku miesięcy z chłopakiem z którym jestem naprawdę mega szczęśliwa. Postanowiliśmy ze sprobujemy tzw peetingu. Chlopak zapytał mnie czy może mnie delikatnie pomiziac czubkiem swojego penisa przy pochwie ... Zgodzilam się ale byłam troszkę niepewna. Zgodzilam się ponieważ mu ufam. Po krótszej chwili jednak poczulam jak główka jego penisa minimalnie znalazła się w mojej pochwie...naprawdę wsadził go tylko troszkę ale i tak się wystraszylam i go delikatnie od siebie odsunelam. Było to w czwartek 20.08 . Chłopak zapewnia mnie ze penis był suchy i do wytrysku było daleko. Ale naczytalam się tylu rzeczy w internecie ze w końcu niewiem ile w tym wszystkim jest prawdy. Czy jest duże prawdopodobieństwo ze mogę być w ciąży ? Ps. Dostalam miesiączki w niedziele 23.08. Tak jak powinno być. I do dziś jest dosyć obfita, ale nie martwie się ponieważ zawsze tak mam. Mam nadzieje ze pomozecie mi dziewczyny bo bardzo się martwie i coraz słabiej czuje się psychicznie, a minęło zaledwie kilka dni.

Gość gość
Nie, nie jestes w ciązy, masz okres przecież i do wytrysku nie doszło. jak na 18 lat to Twoja wiedza jest bardzo uboga..

Gość gość1919
Dziekuję . Mam 19 lat to fakt .. Co nie oznacza ze odrazy muszę wszystko wiedzieć. Jeszcze troszkę życia mam przed sobą i dni. Jeszcze raz dziekuję za szybka odpowiedz. Ulzylo mi :)

Gość gość
Jesli zaczyna sie współzycie to minimalna wiedza jest dobrze widziana. Dla przykładu ja sie staram 11 cykl współżyjąc w dni płodne (czyli w srodku cyklu) i w ciązy nie jestem. U Ciebie nie doszło nawet do wytrysku i to na 3 dni przed okresem gdzie szanse na ciążę są raczej zerowe. Nie mówie że nigdy to nie nie zdarza ale padłabym, gdybyś Ty tym sposobem zaszła w ciązę a ja po tylu staraniach nie :) Pozdrawiam!

Gość czerwona_róża
Nie jesteś w ciąży

Gość gość
Jesteś na bank w ciąży. Miesiączka nic nie znaczy. Moja siostra dwa razy z rzędu miała podczas ciąży miesiączki. Lepiej idź do ginekologa i szykuj wyprawkę.