Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka1234

Prezent dla dziecka

Polecane posty

Gość Mamuśka1234

Moja córka ostatnio poprosiła mnie, żebym kupiła jej myszoskoczka. Ja się nie zgodziłam. Ale moja córka ma bardzo dobre oceny, więc postanowiłam, że zamiast myszoskoczka kupię jej jakiś inny prezent. I teraz mam pytanie : co jej kupić? Córka ma 10 lat. Mam także drugie dziecko, ma trochę ponad rok. I ten prezent musi być dobrze przemyślany, nie coś co zaszkodzi małemu. Jakieś propozycje?

Gość Niemampomyslunalogin
Może tablet?

Gość gość
Albo kota. Moja 7 latka ma trzy i swietnie sie nimi zajmuje.

Gość gość
A może zapytaj co córka by chciała wyjątkowego prócz zwierzaka. Może sama ma jakiś fajny pomysł.

Gość gość
Ja dzieciom zazwyczaj kupuje jakieś przydatne prezenty, teraz np zamówiłam buty na http://www.zdrowastopka.pl/ i czekam aż przyjdą. Mam bliźniaczki i prezenty zazwyczaj muszą być takie same ;)

a w jakim wieku? jak niemowlak to supermami poduszka jak c literka jest idealnym prezentem i dla mamy i dla malucha

najbardziej trafiony prezent ktory dostalam? to supermami poduszke jak literka c.. i maly sie na niej wysypial i cala rodzina

Gość gość
Edytka twoja mądrość aż święci z ekranu. Dziecko ma 10 lat a ty się obszaru z tą swoją poduszką supermami bo ciągle o tym piszesz nawet w odpowiedziach poza tematem. Co do odpowiedzi. Kup córce jakiś zestaw do robienia na biżuterii.

Gość gość
Może kupisz jej tablicę do rysowania, ciekawy plecak do szkoły albo pamięć usb z ulubionym bohaterem? Teraz jest dużo takich rzeczy dla dzieci. Np. w sklepie http://www.dobiura.com/ zawsze można wypatrzyć coś ładnego.

Gość małamija
ja niedawo stwierdziłam, że moja córeczka ma już za dużo wszelkich zabawek i ubranek, aż sie w pokoju nie mieszczą, więc w tym roku nie dostanie nic z takich materialnych rzeczy, za to przyjedzie na jej urodzinowe przyjęcie Teatr Kameleon z Krakowa i wystąpi z przedstawieniem :) mam nadzieję, ze jej się spodoba

Gość zosieńka111
Ja bym pomyślała o takim rozwiązaniu http://www.incaplay.pl/pl/przyjecia-urodzinowe Zaprosiła kilku kolegów, na miejscu proszę animatorów o pomoc. Oni przygotuję wszystko do zabawy. Można też wziąć platynowy pakiet i dzieciom picia i zakąsek nie braknie. Myślę że takie wyjście jest tepszym rozwiązaniem, niż kolejna zabawka.

Gość lupolik137
A co polecicie witrynę z spersonalizowanym prezentem?