Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Laska z dyskoteki zaraziła mnie grypą. Cieszycie sie przegrancy ?

Polecane posty

Gość gość
nie może

Gość gość
Badania okresowe nie obejmują hpv. Chlamydii chyba tez nie. Nie wiem jak jest z hiv, zdaje się, że to również osobny test. Standardowe badania kiedys obejmowały test na kiłę i rzeżączkę (na koniec szkoły średniej, przed studiami). A ty co badałeś? Krew na poziom cholesterolu pewnie :D i cukier :P

Gość gość
Długo, czyli...tydzień? Ty naprawdę myślisz, ze choroby weneryczne uwidaczniają się na twarzy?

Gość gość
nie miały

:D Dziękuje że robisz mi za słownik ortograficzny ale już niepotrzebuje twojej pomocy :) Możesz odejść

Gość gość
nie potrzebuję

Gość gość
Rozumiem, że gdy po pijaku, w knajpianej toalecie, czy w ciemnym aucie na tylnym siedzeniu walisz taką świeżutką laseczkę, to wcześniej robisz jej dokładne badanie ginekologiczne? :D Oj, naiwny. Oj, zapłacisz tu jeszcze za tę głupotę, zapłacisz! :D

Ale w was zawiści .. :) Tylko dlatego że sami niemacie tego co inni. Tym sposobem jeszcze bardziej gnijecie od środka. Koniec tematu Żegam wszystkich :)

Gość gość
nie macie

Gość gość
5-cio minutowy seks w obrzydliwej, brudnej dyskotekowej kabinie? Fakt, tego nie mam :D Ojej, jak mi siebie szkoda :P

Gość gość
Fuj,u nas do klubów przychodzą straszne pasztety,bo jak się facet nawali to może być baba,może być potwór, byle miał otwór.Sami niezbyt ciekawi ludzie,wypierdki z włosami na żelu, boki wygolone,łyse wytatuowane mięśniaki, ryje nie skażone myślą i takie towarzystwo mnie nie bawi.Niech każdy robi to co lubi,ja wolę koncerty i zamknięte imprezy,a nie jakichś syfiarzy.A ty jesteś dno intelektualne kompletne i pewnie erotoman gawędziarz. Każdy prawie,kto się chwali jak to laski na niego lecą jest pierdołą. Koleżanki sprawdziły takiego jednego i nie polecają.