Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda106

Mam 21 lat ważę ponad 100 kg i nigdy nie miałam chłopaka. Czy ma sens zakładanie

Polecane posty

Gość młoda106

konta na Sympatii? Jeśli tak, to czy powinnam zamieścić tam swoje zdjęcia?

Gość gość
A może pomyśl jak schudnąć?

Gość prawictwo pospolite 193
fajna waga. Nie myslałaś , ze to przez nią jesteś w bagnie ?

Gość gość
Nie, powinnaś schudnąć, a nie bawić się w jakieś bzdury. Jak można doprowadzić się do takiego stanu w Twoim wieku...

Gość prawictwo pospolite 193
musisz zrzucić przynajmniej 40 kg

Gość gość
a ile masz wzrostu

Gość gość
daj foto, lubie puszyste niunie

Gość gość
Zanim założysz konto na sympatii, schudnij, może poznasz w realu kogoś fajnego. Wiem, najgorsze pierwsze 2-3 tygodnie, później już przyzwyczaisz się, warto! Piszę Ci z własnego doświadczenia. Mam 174 cm wzrostu, jeszcze w maju ważyłam 107 kg! Teraz ważę 76 i dalej się odchudzam. Czuję się lepiej, ubieram się lepiej i nawet lżej się chodzi. Nie biorę żadnych leków na odchudzanie, bo kiedyś już zobaczyłam, że to strata pieniędzy! Bardzo ograniczyłam ILOŚĆ jedzenia, ale jem wszystko. 4 posiłki dziennie, regularnie i 1/4 tego co zawsze jadłam. Pożegnałam tylko słodycze i ciastka, no i oczywiście cukier. Chleb ograniczyłam do dwóch skibek dziennie, ostatni posiłek jem zawsze o 17-tej, a ok 23-ej chodzę spać. Dużo ćwiczę w domu, a prawie codziennie ok 2 godzin jeżdżę na rowerze. Działa, cieszę się, że nie poddałam się, gdy waga kilka dni stała w miejscu, teraz ważę się raz na tydzień i jest OK. Powodzenia życzę, bo całe życie masz przed sobą:-)

Gość gość
I proszę, nie dawaj do neta swoich fotek, jak tu wyżej gościu chce. Raz dana fota do netu, tak naprawdę nigdy już z niego nie zniknie, a potem będą mieli z Ciebie niezłą bekę. Nigdy nie wiesz kto ją chce i w kogo ręce wpadnie!

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość najpiekniejszadlaniego
W twoim wieku również ważyłam ponad 100kg a dokładnie 120kg ale miałam chłopaka;) obecnie jest moim narzeczonym a za 1,5 roku bierzemy ślub;) nie zostawił mnie bo byłam gruba;) ale to dla nas zaczęłam się odchudzać;) to on mi zamówił suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i od tego właśnie się to zaczęło zaczęłam jeść regularnie on również zmienił swoje nawyki:) wychodziliśmy na długie spacery;) nawet jak zgubiłam już 20kg zaczęłam lekko truchtać;) i tak zrzuciłam do 72kg ;) przez 6 miesięcy 48kg! ale efektu jojo nie ma i nie będzie;) dalej trzymam się zasady 5 posiłków dziennie!

Gość gość
Jeżeli chłopak jest normalny spojrzy przede wszystkim na twoj charakter. Spróbuj na http://snapczat.pl :)

Gość gość
przestancie wciskac kity:Dzaden facet chyba ze jakis dewiacje ma,nie chce grubej baby.Jedynie rownie otyly jak ty🖐️

Gość gość
Ja mam 31 lat i ważę 160 kg.

Gość gość
Zgloscie sie Konrada Gacy, on odchudza takie otylosci. Do niego chodza naprawde grubi, wiec nie ma wstydu na silowni.

Gość gość
młoda106 2015.08.25 x Zobacz na youtub filmiki na kanale Szarlot t To jest dziewczyna, która tylko dzięki masażom i racjonalnemu jedzeniu (bez ćwiczen) zeszła z potężnej wagi i dziś jest super zgrabnioszka. Polecam jej kanał :) x Poza tym jak schudniesz (i dla zdrowia i urody ;) ) to sami znajdą Cię kandydaci z Twojego otoczenia na Twojego chłopaka. Bo ludzie będą widzieli Twoją zmianę :) Powodzenia :) 🖐️

Gość gość
Konto możesz założyć gdzie chcesz, ale zdjęć nie dawaj bo zawsze ktoś to może wykorzystać. I pamiętaj że wiara w siebie jest ważniejsza niż odchudzanie.