Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamamaturzysty

Bio Silica Max na słabe paznokcie

Polecane posty

Próbowałyście Bio Silica Max? Moja koleżanka ostatnio zachwalała, że jej mocno pomogło na łamiące się paznokcie. Moje nie tylko się łamią ale i rozdwajają. Odżywek próbowałam najróżniejszych. To całe działanie "od wewnątrz" ma jakiś sens?

Tak, tak, nawet jest tu gdzieś też drugi wątek, gdzie dziewczyny piszą o Bio Silica Max. Ja też jestem bardzo zadowolona, stosunkowo szybko widać efekty, najpierw po paznokciach, potem po włosach. Miałam problem z łamaniem i rozdwajaniem paznokci a po Bio Silice Max mam mocne, zdrowe pazury w końcu. I włosy przestały wypadać. Wcześniej próbowałam też innych supli tego typu ale naprawdę widoczne efekty dopiero po Bio Silice

Gość gość
stosowałam, figę to dało, zero efektów; pomogła dopiero zwykła pokrzywa ze skrzypem i zwykłe drożdże... więc jak dla mnie te tabletki to pic na wodę i wyciąganie kasy

Gość gość
andzia sraandzia, akurat ktoś ci uwierzy, skoro wystarczy kliknąć w twój nick i jak na dłoni widać, że jesteś zwykłą opłaconą żałosną SPAMÓWĄ!!! :o :o :o

"gościu" jesteś bardzo odważny atakując bez zalogowania. Może po prostu wypowiadam się tam gdzie mam jakąś wiedzę do przekazania zamiast pisać wszędzie co popadnie?