Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecoZAŁAMANA

Pozxnałam super faceta. Problem w tym, że ma małe dłonie, stopy i nos...

Polecane posty

Gość niecoZAŁAMANA

Kurde, fizycznie, jest naprawdę super, ale, jak w temacie -ma niewielkie dłonie, nos i stopy, a to oznacza jedno... Wszyscy wiedzą, co :-O Niedawno na to zwróciłam uwagę i się załamałam trochę. Nie chcę kolejnego faceta z milusim mini korzonkiem, zamiast potężnego korzenia :(

Gość gość
skąd wiesz, że ma małe przyrodzenie? Małe dłonie nos i stopy wcale nie muszą być wyznacznikiem małego członka

moje doświadczenie mówi co innego... miałam kilku facetów i póki co się potwierdza im większe wargi tym większy penis, raz miałam faceta który praktycznie ust nie ma tylko linie i wiesz co nie miałam pojęcia że duży facet ponad 180 i 90 kg wagi może mieć takiego małego. Twoja reguła się u mnie nie potwierdza, choć z tym nosem wychodzi nawet tak jak mówisz...

Gość gość
A ja miałam doświadczenie, że facet był niski, miał bardzo wąskie usta, ale penisa, ku mojemu zaskoczeniu, ogromnego. Naprawdę kawał ładnego gnata i nigdy bym się nie spodziewała, ale fakt, nos i ręce były spore ;)

Gość gość
kłamiecie, ja mam 190cm 95kg, nos wielki jak klamka od zakrystii, łapa też potężna, buty rozmiar 48-49 a kuśka 16cm więc nie ma żadnej reguły

Gość gość
dla mnie regula jest ze male dlonie to maly k***s. Potwierdzone kilkukrotnie. Maly to taki do 12cm dla mnie

Gość gość
12,5 to już ok? a 13 to już wielkolud? co za głupkowate granice sobie ustalacie

Gość prawictwo pospolite 193
Mi baba która potrzebuje 21 cm członka kojarzy sie z jakąs prostytutką rozwaloną z ogromną pochwą.. do normalnej filigranowej szczuplej laski wchodzi nie wiecej niż 17 cm

oczywiscie ze to sie nie potwierdza ,autorko sprawdz ,proste:P

Gość gość
ja nie widzę w tym żadnej reguły bo tak, facet mając lat 20pare co dopiero zaczyna pracować, startuje w życie i mamy dwóch takich samych kolesi (z tym samym przyrodzeniem) i teraz jeden został prawnikiem, chodzi w garniturku i siedzi za biureczkiem, wcale nie ćwiczy bo mu sie nie chce, drugi natomiast poszedł pracować do budowlanki (a tam jak wiadomo ciężka fizyczna praca) a dodatkowo ćwiczy jeszcze po pracy, ma na brzuchu tzw. kaloryfer i ogólnie rozrósł się w barach, ćwiczy także ręce ot choćby takim przyrządem z linku No i teraz sobie porównajcie łapy tych obu facetów, prawnik będzie miał mniejsze, a ten co robi fizycznie będzie miał duże mięsiste, ale pamiętajcie ze kuśki mają takie same... i gdyby teraz ten prawnik zaczął ćwiczyć łapy to też by miał znacznie większe. Więc nijak sprawdzają się te wasze teorie http://img842.imageshack.us/img842/8986/zdjecieb761450548.jpg

Gość gość
najwiekszy penis swiata wpisany do księgi rekordów guinessa miał 28 cm.. Facet skarżył sie ze żadna dziewczyna go nie chce przez wymiary jego przyrodzenia

Gość gość
to znaczy , że dziewczyna z długim nosem ma dłlugą łechtaczkę?

Gość gość
Czyli huja tez ma malego

Gość gość
od 12,5 to juz sie sredni zaczyna. taka jest swiatowa skala wedlug durexa. Nie my ja ustalamy. Sredni chyba jest do 16cm. Niestety wiekoszc Polakow ma male takie 12 cm. Nawet proststytunki kiedys mowily ze Polacy to nie maja sie czym pochwlaic w spodniach.

Gość gość
17cm, to już jest fajny sprzęcik

Gość gość
Moj facet ma dlugie palce , jest kolo metra osiemdziesiąt krotkie nogi i krotki nos zakończony gruba kulka a fiuta ma średniego, bliżej malego niz duzego

Gość gość
który byłby lepszy? A) 12cm długości ale 16cm w obwodzie B) 19cm długości ale chudziutki 11cm w obwodzie

Gość RaBarboorka
W moim przypadku się potwierdziło za każdym razem, ze faceci z małymi dłońmi i stopami oraz niedużym nosem, mają liche członki niestety

Gość gość
a jak wyczytać czy kobieta ma motylka czy bułeczke? te z motylami bym od razu skreślał

Gość gość
A co to motyl? Jak wyglada cipka motylowa , pokaz foto

Gość gość
facet musi mieć duże, męskie dłonie, wtedy jest sexy

Gość gość
a wiec takie sa kryteria wyboru towarzysza na cale zycie.ma miec duzego.mysle ze powinnas sie zalogowac na jakis portal randkowy gdzie sie podaje wymiary i zdjecie od pasa w dol.pysk niewazny ani wzrost czy waga a juz absolutnie charakter czy intelekt