Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰 ci prawde powie

faceci klamia na temat kobiecych piersi a my kamiemy na temat ich penisow

Polecane posty

taka prawda.oni pieprza,ze miseczkla A to ideal,tylko ciekawe czemu wybieraja op****le z wielkimi cycymi:Pmy natomiast im wmawiamy,ze ich 10cm to marzenie kazdej kobiety:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
po/rn/ole mialo byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak jest. Taka jest prawda

Udost臋pnij ten post

wiec sami widzicie,nie ma czegos takiego jak szczerosc w zwiazku.jakby byla,to by w ogole zwiazkow nie bylo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczero艣膰 w zwi膮zku to bajka dla naiwnych. Nie ma czego艣 takiego. Co wi臋cej pewnych rzeczy m贸wi膰 zwyczajnie nie nale偶y, bo to niczemu nie s艂uzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otoz to:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No akurat dla mnie wielkosc piersi nie ma kompletnie zadnego znaczenia hehe .. Ale ma znaczenie fakt czy baba lubi pokazywac biust .. Neie chia艂bym takiej dziewczyny kt贸ra nie pokazuje piersi - niezaleznie czy sa male czy du偶e i tu nie chodzi tylko o piersi .. O ty艂ek tak samo .. Chcia艂bym tak ktora lubi pokazywa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 193
No akurat dla mnie wielkosc piersi nie ma kompletnie zadnego znaczenia hehe .. Ale ma znaczenie fakt czy baba lubi pokazywac biust .. Nie chia艂bym takiej dziewczyny kt贸ra nie pokazuje piersi - niezaleznie czy sa male czy du偶e i tu nie chodzi tylko o piersi .. O ty艂ek tak samo .. Chcia艂bym tak ktora lubi pokazywa膰. http://www.fotosik.pl/zdjecie/fb302ee092784f70

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko tu trzeba dodac cos istotnego do tego tematu.piersi na dobra sprawe odgrywaja gdugorzedna role w seksie,jesli nawet w ogole,ale penis to podstawa dobrego seksu.zaden jezyk czy niewiadodono co,nie zastapi porzadnego jepanka:P

Udost臋pnij ten post

wiec fakt ,ze ktos ma powiedzmy piersi 65 G nie daje nic jesli te piersi s膮 schowane . WAzne czy potrafi korzysta膰 z tego co natura jej da艂a , a nie jak膮 ma wielko艣膰

Udost臋pnij ten post

takze nie wierzcie w bzdury ze wielki biust daje wam przewage nad mniejszymi , niestety ale nie daje .. Dla nas facet贸w licz膮 sie inne rzeczy. Wasza aktywno艣c jest wa偶niejsza niz wielkosc waszych piersi.. NIe lubimy biernych kobiet lubimy aktywne panny , takie ja ta poni偶ej : http://www.fotosik.pl/zdjecie/71de7d5bca8987a0 co mi po lasce z piersiami 65 G ktr贸ra chowa ca艂y czas swoje piersi i ich nie pokazuje .. JEst bierna i mierna bierna = mierna

Udost臋pnij ten post

tak偶e obalam to co zosta艂o napisane w temacie wole aktywn膮 panne z mieszk膮 A ni偶 biern膮 miern膮 z mieszczk膮 65 G

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja lubie srednie, chyba c? Sa idealne, b chyba tez moga byc, byle nie za male i nie za duze, moja wybranka ma idealne :p

Udost臋pnij ten post

a ja obalam .. dla mnie panna moze mie膰 mieseczke zar贸wno A jak H byle by艂a aktywna , bo jak bierna to jest dla mnie aseksualna.

Udost臋pnij ten post

jesli panna z piersiami 65 A jest bardziej aktywna ni偶 ta z piersiami 65 H to zawsze wybior臋 t膮 co ma biust 65 A wiec nie liczy sie co macie pod ubraniem , tylko jak z tego korzystacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam kompletnie wyebane na piersi i co teraz powiesz? Wol臋 ma艂e lub 艣rednio du偶e piersi, wszystkie du偶e piersi s膮 oble艣ne i nadaj膮 si臋 do p****li. Kobieta to nie krowa i dojc贸w nie potrzebuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawictwo ma racje

Udost臋pnij ten post