Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ci prawde powie

faceci klamia na temat kobiecych piersi a my kamiemy na temat ich penisow

Polecane posty

taka prawda.oni pieprza,ze miseczkla A to ideal,tylko ciekawe czemu wybieraja op****le z wielkimi cycymi:Pmy natomiast im wmawiamy,ze ich 10cm to marzenie kazdej kobiety:D

po/rn/ole mialo byc

Gość gość
No tak jest. Taka jest prawda

wiec sami widzicie,nie ma czegos takiego jak szczerosc w zwiazku.jakby byla,to by w ogole zwiazkow nie bylo:)

Gość gość
Szczerość w związku to bajka dla naiwnych. Nie ma czegoś takiego. Co więcej pewnych rzeczy mówić zwyczajnie nie należy, bo to niczemu nie słuzy

Gość gość
otoz to:)

Gość gość
No akurat dla mnie wielkosc piersi nie ma kompletnie zadnego znaczenia hehe .. Ale ma znaczenie fakt czy baba lubi pokazywac biust .. Neie chiałbym takiej dziewczyny która nie pokazuje piersi - niezaleznie czy sa male czy duże i tu nie chodzi tylko o piersi .. O tyłek tak samo .. Chciałbym tak ktora lubi pokazywać.

Gość prawictwo pospolite 193
No akurat dla mnie wielkosc piersi nie ma kompletnie zadnego znaczenia hehe .. Ale ma znaczenie fakt czy baba lubi pokazywac biust .. Nie chiałbym takiej dziewczyny która nie pokazuje piersi - niezaleznie czy sa male czy duże i tu nie chodzi tylko o piersi .. O tyłek tak samo .. Chciałbym tak ktora lubi pokazywać. http://www.fotosik.pl/zdjecie/fb302ee092784f70

Gość gość
tylko tu trzeba dodac cos istotnego do tego tematu.piersi na dobra sprawe odgrywaja gdugorzedna role w seksie,jesli nawet w ogole,ale penis to podstawa dobrego seksu.zaden jezyk czy niewiadodono co,nie zastapi porzadnego jepanka:P

wiec fakt ,ze ktos ma powiedzmy piersi 65 G nie daje nic jesli te piersi są schowane . WAzne czy potrafi korzystać z tego co natura jej dała , a nie jaką ma wielkość

takze nie wierzcie w bzdury ze wielki biust daje wam przewage nad mniejszymi , niestety ale nie daje .. Dla nas facetów liczą sie inne rzeczy. Wasza aktywnośc jest ważniejsza niz wielkosc waszych piersi.. NIe lubimy biernych kobiet lubimy aktywne panny , takie ja ta poniżej : http://www.fotosik.pl/zdjecie/71de7d5bca8987a0 co mi po lasce z piersiami 65 G ktróra chowa cały czas swoje piersi i ich nie pokazuje .. JEst bierna i mierna bierna = mierna

także obalam to co zostało napisane w temacie wole aktywną panne z mieszką A niż bierną mierną z mieszczką 65 G

Gość gość
Ja lubie srednie, chyba c? Sa idealne, b chyba tez moga byc, byle nie za male i nie za duze, moja wybranka ma idealne :p

a ja obalam .. dla mnie panna moze mieć mieseczke zarówno A jak H byle była aktywna , bo jak bierna to jest dla mnie aseksualna.

jesli panna z piersiami 65 A jest bardziej aktywna niż ta z piersiami 65 H to zawsze wybiorę tą co ma biust 65 A wiec nie liczy sie co macie pod ubraniem , tylko jak z tego korzystacie

Gość gość
Mam kompletnie wyebane na piersi i co teraz powiesz? Wolę małe lub średnio duże piersi, wszystkie duże piersi są obleśne i nadają się do p****li. Kobieta to nie krowa i dojców nie potrzebuje.

Gość gość
prawictwo ma racje