Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto podstawowa cecha odróżniająca atrakcyjnego faceta od przeciętniaka

Polecane posty

Gość gość
Dla wszystkich kobiet. Nawet spokojne, wykształcone kobiety puszczają się z bandziorami i wpadają. Sam mam parę takich sytuacji w otoczeniu.

Gość gość
A z jakiej racji my mamy bronić kobiet i czemu facet ma to i tamto, a kobieta nie? Takie role to były wtedy, gdy nie było równouprawnienia, teraz uwarunkowania kulturowe się zmieniły, nie można być tak pewnym kobiety, więc się jej nie broni. Zmienia się mentalność. Te manipulacje kobiece, że w dalszym ciągu chcą być bronione- to nie przejdzie. Faceta już NIE OBOWIĄZUJĄ te role. I zarówno ja jak i mam nadzieje więckszość facetów zaczyna mieć to w d*pie. Same chciałyście. Nie będę bronił kogoś kto mnie zostawi jak mi w trakcie tej obrony wybiją zęby, albo zrobią kalekę. Nie ma zaufania do kobiet, nie ma obrony. To tak jakbym bronił kogoś z kim zawieram transakcję, która przy manipulacji i kręceniu przez kobietę tyłkiem jest nazywana miłością. Ostatnio widziałem jak dwóch typa szarpało kobietę, darła się jak nie wiem i przeszedłem obojętnie.

Gość gość
Dobra frustraci! Tak szczerze, ile znacie par gdzie ładna kobieta poleciała na napakowanego?

Gość gość
W samym tym tygodniu widziałem kilkadziesiąt takich par. Chodzę na siłownię i każdy kark ma atrakcyjną kobietę, albo zalicza atrakcyjne laski.

gość dziś Kiedyś w Teleexpressie mówili o babci, która parasolką obroniła kogoś przed napastnikiem :) Nie masz się czym chwalić, to nie jest powód do dumy, że nie pomogłeś komuś w potrzebie. Mogłeś chociaż wezwać Policję, ale Ty pewnie cieszyłeś się z tego, że ktoś krzywdzi kobietę. Szkoda, że waszej mentalności nadal kobietę obowiązują tradycje role. To kobiety przejęły połowę waszej odpowiedzialności za utrzymanie rodziny, Policja jest odpowiedzialna za ochronę, a wy co zrobiliście? Tylko jęczycie, że jeszcze wam źle :O

Gość Tralalilalila
"Dla wszystkich kobiet. Nawet spokojne, wykształcone kobiety puszczają się z bandziorami i wpadają. " Xxxxx No skoro ty tak mówisz, to pewnie tak jest i ja tkwię w błędnym rozeznaniu moich odczuć i obserwacji... Dla wszystkich! Dla wszystkich! Dla wszystkich! Dla wszystkich! on ma rację! Dla wszystkich!co do jednej :-D

gość dziś Dlaczego uważasz, że ktoś kto jest dobrze zbudowany i wyćwiczony jest głupszy od Ciebie? Szkoda Ci, to przypakuj :) Najbardziej boli Cię, że chciałbyś bez zobowiązań zaliczać jak najwięcej seksi dziewczyna, ale sam nie jesteś seksi i to Cię boli, dlatego toczysz swój jad. Ludzie łączą się w pary z osobami na tym samym poziomie atrakcyjności. Zrozum to i nie marudź :)

Gość gość
praviki sfrustrowane:p

Gość Tralalilalila
Ale ale... Dla jednego ładna będzie laseczka z włosami ufarbowanymi na czarno, tipsami i robiąca słodkie oczka i dziobki do selfie, wypinająca pupcie na silowni. I takie widuję z tymi napakowanymi. Dla innego taka kobieta będzie żenująca.

Gość gość
Ale jak to nie jestem sexy? Czyli autor topiku ma rację tak? Sexy są faceci, o których napisał? Wyrokowcy itp. Z jednej strony kretynki mówicie, że wcale nie lecicie na takich facetów jak Ci wyrokowcy, przytyrani, tępi, agresyni przystojniacy, a z drugiej szkalujecie tych co nimi nie są, jako nieatrakcyjnych frustratów itd. Gdzie tu logika? Zapomniałem, że gdzie kończy się logika tam zaczyna się argumentacja kobiet.

Gość gość
Tipsy, włosy to nie istotne szczegóły, liczy się ryj i ciało kobiety, tak samo u faceta, a atrakcyjności nie zmienia kolor włosów, przefarbowanie, ciuchy. Ktoś jest ładny, albo brzydki i karki, wyrokowcy zaliczają te najładniejsze, które mają wybór i wybierają ich. Zarówno wykształcone, spokojne z ładnym ryjem i ciałem, jak i tępe solary z ładnym ryjem i ciałem.

gość dziś Czego chłopcze nie rozumiesz jeszcze? Ludzie wiążą się z osobami na tym samym poziomie atrakcyjności, inteligencji, wykształcenia. To fakty naukowe. Oczywiście czasem zdarzają się wyjątki. Nie widziałam nigdy przystojnego mężczyzny z brzydką kobietą. Albo adwokata z panią, która pracuje w sklepie rybnym.

Gość gość
A z jakiej racji my mamy bronić kobiet i czemu facet ma to i tamto, a kobieta nie? xxx Nie masz obowiązku :D. To po co narzekasz, że kobiety cię nie chcą? żyj sam, myślisz, że zwiazek to tylko seks? Poszukaj sobie chłopczycy z dzielni, znam takie, co i w mordę przywalą i chodzą jak faceci, nic do nich nie mam, ale ja sięwtaką zamieniac nie zamierzam. Mojemu facetowi pasuje, że ja jestem delikatna, kobieca, a gdy z nim idę to czuję się bezpiecznie, chociaz nigdy przy mnie nikogo nie obił, ale też nie boi się, ze by mu wtedy rączka odpadła. Strachliwy facet być nie może koniec i kropka. Musi budzić respekt, wtedy takie sytuacje jak zaatakowanie go przez dresiarzy jest mniejsze, najczęściej wybierają prawdziwe pisdy co to przy najmniejszej konfrontacji staną jeszcze za dziewczyną, albo spiep*zają pierwsi, tak się boją, znałam takich. Prawdziwy facet nawet nie ma takich rozkmin jak ty, użalasz sie nad sobą a to nie jest dobrze odbierane. PS: wiesz, równouprawnienie swoje a życie swoje, nie wszystko się zmieniło, np. seks, rodzenie dzieci, okres, ból po kopniaku w jaja i to, że mężczyzna jest Z NATURY silniejszy fizycznie od kobiety, nawet jeżeli jest szczupły i wcale nie musi być napakowany, i tego nie przeskoczysz, chociaż bardzo chcesz.

Gość gość
Haha, jaka płytka szmata i myśli, że jej facet dałby radę jakiemuś bandziorowi, a jakby nie dał to pewnie by go zostawiła. Dlatego kobiety to szmaty niewarte uczuć, bo jak można kochać kogoś kto chce żebyś w razie czego narażał się dla niego na obicie, obrażenia, utratę zdrowia, a nawet śmierć? Przecież to czysty egoizm.

Gość gość
Jesli ktos ma wątpliwosci w sprawach zycia uczuciowego, zawodowego polecam porady tarocistki Sofii. Ja korzystam systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze dostaję konkretna odpowiedź i okazuje się, ze znowu ona miała rację.Podaje Wam email. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A W DUPĘ SOBIE WSADŹ TEGO TAROTA!

Gość Tralalilalila
Wasza teoria jest śmieszna bo wyklucza tę zasadniczą cechę, która odróżnia człowieka od zwierząt - morale. Człowiek który stawia najwyżej dobro i prawdę, ceni u drugiego człowieka dobro i prawdę. A nie bycie wyrokowcem z dużym stężeniem "teścia" LOL bo się posikam.... A te badania to se w d**e wsadz bo są robione przez takich samych oszolomów jak ty.

Gość gość
Kolor włosów, tipsy, robienie selfie słodkich oczek i dziubkiów - nieistotne :D Większy z ciebie tłuk niż niejeden "mięsniak" z blokowiska.

Gość gość
autor powtarza cały czas to samo, tylko ubiera swe myśli w inne słówka, "mądrze" brzmiące pierdoły. prawda jest taka, że nienawidzi i boi się kobiet. bo co powiedzieć o świni, która mówi dziewczynie, że zasłużyła na gwałt? lecz się, poje/bie

Gość Tralalilalila
Zaraz napisze coś w stylu "nawet ta dyskusja jest najlepszym dowodem na to, że jednostki o słabszym DNA, mniej obdarzone teściem, spotykają się z brakiem szacunku ze strony samic (tu zacytowalby określenia)" :-D