Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc77

co ja mam zobic??Pomocy:((

Polecane posty

Kochani nie oceniajcie mnie prosze bardzo, ale mam problem i chce was sie poradzic. otorz miałam komisa z historii dzis i jutro polski. nie uczyłam sie nic a mimo to zdałam tą historie a byłam pewna ze zawale :oo. cud po prostu. ale jest problem ja wcale nie chciałam tego zdac, chciałam isc na zaoczne poniewaz dusze sie w swojej klasie i nie mam motywacji do nauki, i chce zaczac prace dorywcze. taak mogłam nie isc w ogole na komisa a odrazu zrezygnowac i isc sie zapisac do tej szkoły zaocznej ale dostałam nacisk od rodzicow zebym sprobowala isc na egzamin i mam posłuchałam i o. jutro mam tego polaka, nawet jak go nie zdam i tak mam warunek :(. co ja mam teraz zrobic? chce isc na te zaoczne w tej samej szkole ale co powiem dyrektorce? ze przepuscili mnie byłam na egzaminie ale rezygnuje i chce isc na zaoczne ? wiem i pewnie sami mnie nie zrozumiecie ale ja naprawde nie chce byc w tej klasie i na etapie dziennym szkoły:( co ma robic? PS: i tak jak cos musze isc na ten egzamin jutro bo wyjde na idiotke :(

Gość gość
Ile masz lat i ci to za szkoła ?

Gość gość
Idz i oblej. Co za filozofia

ale nawet jak obleje to mi wjebią warunek bo moge a nawet jak nie postaram sie o warunek(wypenic pismo) to dyrka zapyta ze z tego zdałas z tego nie a przeciez mozesz wziasc warunek ? i co jej powiem bo nie chce. to mi powie to po co zes poszła na egzamin skoro miałas inne plany ale uwiezcie mi ja nie wytrzymam na trybie dziennym teraz juz nie chciało mi sie i wyszłam z komisami , mam 18 lat i ide do 3 kl .

a jakis musze argument miec zwłaszcza ze ta szkoła zaoczna jest w tym samym budynku z tymi samymi nauczycielami