Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatkaaaa!

Polecane posty

Gość gość
i jeszcze, że córka się super rozwija, chodzą na spacery, brat im wiecznie reperuje auto.... i tak w każdym temacie po cholerę pisać to samo na wszystkich tematach? Serio niektóre z was są jej fankami jak ta kretynka kilka wpisów wyżej? chyba taki sam bezmózg, który w kółko czyta sobie jednakowe wpisy agatki nie ważne czy temat o asfaltowaniu dróg czy o obieraniu ziemniaków: Gotowanie, córka, mąż, sklep z firankami, lanos, bratowa księgowa :o RZYYYYYYYYG!

gościu z 16:50 dzięki za wsparcie. kurcze jestem normalna dziewczyna z mężem i dzieckiem, tym się tylko różnię może że uwielbiam zajmowac się domem i nie mam ochoty na karierę zawodową i już na mnie naskakują

Gość gość
Aga to zazdrosne babska, olej je.Ja zawsze będę z Toba. A ty, franco, która mi tu ubliżasz-obić Ci ten kaczy ryj?

Gość gość
Gotowanie, córka, mąż, sklep z firankami, lanos, bratowa księgowa x świetne streszczenie Agatki :) ja się tylko zastanawiam kiedy ona pracuje nawet na pól etatu, gotuje te obiadki, piecze ciasteczka jak non stop tu pisze.

Zazwyczaj wchodzę na kafe w pracy jak nie ma szefowej i klientów W domu rzadko ponieważ wolę czas poświęcić córce i mężowi :)