Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podcinajac sobie zyly

Polecane posty

Gość gość

umre szybko i bez bolesnie?

Nie. x Zdążą Cię odratować, x ale pokazówkę, o którą Ci chodzi, zrobisz :(.

Gość gość
Co ty chcesz osiągnąć?

Gość gość
Autorze :/

Gość gość
nwm e zalezy mi na zyciu sk****e.le mnie okradli jestem od ilozowany od spoleczenstwa kazdy sie ze mnie smieje (zostałem wkońcu w*******y) ludzie uwazaja mnie za kretryna nie mam dziewczyny ,znajomych wszyscy mnie traktuja jak popychadlo (nwm sami uwazacie takich ludzi za frajerow itp) czytalem artykul dzisiaj tzn post dziewczyny ze szkolny frajer ja zaprosil na koncert podobno jest nieudacznikiem i popychadlem jest podobny tak to do mnie nie musze nikomu o tym mowic pytam slyszalem historie ze trwa to kilka sekund i ze mozna przezyc skakac z okna to nie chce

Gość gość
Nie gadaj głupot , ile masz lat autorze?

Gość gość
20 ,,,moglbym jeszcze sprobowac cos osiagnac ale dla kazdego jestem gorszy ,nie ma mi nikt poradzic, do sportu sie nie nadaje ,a narkomanem albo alkocholikiem tez nie chce byc dreczy mnie to ze dalem sie zrobic jakiemus downowi (wiedzialem ze tak bd ) i okradl mnie z telefonu i ze nie moge go natluc bo jestem za slaby (jak dla mnie to sk***y.syn ja mu 5 zlotych na picie pozyczalem a on do mnie wyjechal z nozem),wgl nie mam gdzie wyjsc bo nie mam znajomych (albo jakis dilerow z ktorymi nie chce sie juz zadawac) nwm ktos gra w pilke i zyje ja ogladam mecz i zyje jego gra masakra nwm co zrobic:(

Gość gość
w zasadzie to jest madrzejszy odemnie to tz mnie boli ale skroil mnie jak downa

Gość gość
nauczylem sie tez jak bd zyc zeby nie byc zapominalski i zeby sie nie zadawac z dresiarzami

Gość gość
Moja koleżanka jeszcze w liceum podcieła sobie żyły i ją odratowali mimo że porządnie sie wykrwawiła straciła tylko przytomność. Do dziś ma ślady na rękach po tej próbie samobójczej.

Gość gość
mnie tam nikt nie oatuje zrobie to jak bd sam w domu moja mama mowila ze w szpitalu pewna kobieta sobie podciela zyly a lekarze jej nie odratowali wiec chyba smierc moze nadejsc szybko czy to pokazowka to nwm moze chcialbym w ten sposob cos zmienic ale zastanawiam sie tez nad tym czy chce wgl tak zyc przez cale zycie bez znajomych z takimi wspomnieniami ze statusem smiecia

Gość gość
poza tym ojciec mnie po pijaku terroryzuje tzn gnebi psychicznie w sumie ma tez powody tylko szkoda ze nie pozwala tak rozmawiac jak jest trzezwy i oglada tv ostatni mi powiedzial ze mam lezec jak pies tez osobiscie uwazam go za sk***y.syna zdradza moja matke bo widze jakies anonse w internecie hiszpaneczka na odlotach

Gość radek_84
skąd jesteś ?

Gość gość
chcesz się zabić bo cię okradli i masz ojca frajera ? tak ? to żałosne skoro jesteś dorosły (20) to dlaczego nie znajdziesz pracy, nie wyjedziesz ? mnóstwo osób tak robi codziennie wiele osób jest też okradanych i nie zabija się z tego powodu, przestać skamleć i zacznij naprawiać swoje życie, zrób coś, żeby poczuć się lepiej we własnej skórze

Gość gość
pracuje narazie na kasie wybale nie m stalej pracy na umowe nie jestem jakis tam wybitny ,jestem odizlowany od spoleczenstwa zamkniety jak w klatce chodze do pracy siedze w domu zero znajomych itp wyrzutkiem jestem a okradl mnie koles ktorego znam jestem w jakims tam stopniu mezczyzna wiec to mnie boli kobieta sie moze wyp*******ic na cos takiego

Gość gość
zamykam temat dziekuje zaowiedzi ludi ktorzy chcieli mi jakos pomuc ,nwm czy sie zabije mozliwe ale do tych co sie ze mnie smieli smieja (widzialem te usmieszki jak chodzilem z nim ) w sumie mieli racje ale nie jest to powod do smiechow zycze k***a zeby ich tez okradli i chu.j w d**e temu sk****.elowi zglosilem to na policje nic mu nie zrobia chociaz cos tam jest na niego ale mam nadzieje ze dostanie 5 lat !

Gość gość
ŻYJ CZŁOWIEKU ŻYJ- nawet nie wiesz ile wspaniałych chwil Cę czeka w życiu. Jesteś zbyt mody,żeby teraz wiedzieć ,że twoje życie jest bez sensu

Gość gość
ja nwm ludzie ktorzy mi mowia zebym cieszyl sie ze mnie nie zabil(ciała by mojego nie znalezli przez 10 lat nawet) ,jak dla mnie to nie mam za co dziekowac czlowiekowi ktory mnie nie zabil bo oddalem mu telefon ,jest dla mnie jak morderca bo moglo do tego dojsc a on byl zdolny

Gość gość
prowo 7/10

Gość gość
i niech s*******laja oni wszyscy ze on kryminalista nie jest jak z nim chodzilem to tylko patrzyl ktory rower z******* czy ma linke czy nie w sumie to wiedzialem dobra juz nic nie pisze to tyle