Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem ludzi którzy nadal popierają Kukiza

Polecane posty

Gość gość

zaznacze może lepiej na wstępie że będe głosowała na Korwina. Kukiz jak się okazało nie ma żadnego pomysłu na naprawe państwa jedyne co odkrył to, to że w państwie dzieje się zle, Ciągle kryczy o tych JOWA-ch które żadnym nowym odkryciem nie są i nic by nie wniosły, nawet pogorszyłyby sprawe bo PIS i PO już zawsze byłoby wybierane naprzemiennie. Chce zniszczyć ten system ale chyba sam nie wie jak, najbardziej rozbawiło mnie jak nie chciał zrobić spotu prezydenckiego bo kandydaci kłamią nawet Korwin się uśmiał że jak ludzie mają na niego głosować jak nie wiadomo co kandydat na prezydenta chce ulepszać i co chce reprezentować sobą :D

Gość gość
Widzisz, większość ludzi popierających Kukiza nie zna się na polityce i nawet nie wie, czym są JOWy, ale wie, że Kukiz to ten fajny rockowy pan, co śpiewał przed laty "A ty całuj mnie" albo "O Hela, twoje ciało mnie onieśmiela".

{ Ciągle kryczy o tych JOWA-ch które żadnym nowym odkryciem nie są i nic by nie wniosły, nawet pogorszyłyby sprawe bo PIS i PO już zawsze byłoby wybierane naprzemiennie. } o Czy nic by nie wniosły... no skąd to wiemy? Bo tak w TV ci powiedzieli. W JOW-ach chodzi o to by wybrany poseł, czy senator odpowiadał przed swoimi wyborcami a nie przed swoim bossem partyjnym. Oczywiście nie wiem czy to by coś zmieniło, w USA i GB nie jest chyba najgorzej, nadal to do tych krajów ludzie emigrują, nie odwrotnie. Ale ponieważ większość ludzi w tym kraju ludzi przestraszono już tym pomysłem, to i ma on poparcie a'la Korwin, którym tak samo się straszy. A i ja na Kukiza nie głosowałem. Natomiast pomysł z JOW-ami powinien być przemyślany, na pewno by utrudnił wpływy na politykę "tajnym" siłom. Na razie to prezes partii(czy tam zarząd partii, prezydium, nie wiem jakie tam organa partii to robią) decydują na kogo pozwolą nam głosować. No i biorąc pod uwagę to że i konstytucję trzeba by było zmieniać... ciut to jałowa dyskusja. No i poparcie Kukiza.. chyba ostatnio juz 6%.

Gość gość
A on dla mnie jest najbardziej wartościowym kandydatem ,nie co ta sitwa przyspawana do stołków od kilkudziesięciu lat potrafiąca tylko dbać o własny interes a dusić swój naród w imię wyimaginowanego późniejszego dobrobytu.Dość już tego ! TA OBECNA BANDA TAK USTAWIŁA ORDYNACJĘ WYBORCZĄ BO WIEDZĄ ŻE TYM SYSTEMEM I TAK DOSTANĄ SIĘ DO KORYTA .DLATEGO TAK PLUJĄ NA KUKIZA BO OBAWIAJĄ SIE O WŁASNE DU/PY!