Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadomski

Newiem co mam robić ...Co to jest ?? Proszę o konkretne odp.

Polecane posty

Gość Niewiadomski

Mam 23 lata . Otóż od małego zdarzają mi się dziwne sytuacje . Dzieje się to w nocy podczas snu . I to aż do teraz . Więc opiszę to tak . W domu na wprost od mojego pokoju jest pokój gośćinny zamykany na noc . Gdy śpię zapalają się tam jakieś dziwne światła , słychać dźwięki muzyki które z coraz cichszych robią się coraz głośniejsze jakby to coś szło , dochodziło do mnie . Muzyka jest zazwyczaj straszna , przerażająca lub taka jakby zapoowiadała krzywdy , smutek lub koniec czegoś . Najgorsze jest jednak to że podczas tego nie mogę się wybudzić lub też gdy mam już otwarte oczy nie mogę wypowiedzieć ani oddać z siebie żadnego dźwięku . A jeszcze gorsze jest to że to coś jakby na mnie czychało lub chciało mi zrobić jakąś krzywdę . Nieraz słyszę głosy jak ktoś coś mówi albo czuję tego czegoś dotyk . To jest straszne i niewiem co to jest . Zawsze jakoś udaję mi się to przepłoszyć myśląc że to nic takiego i to coś zaraz zniknie . Nieraz dzieję się to we śnie z któregoo nie mogę się wybudzić i wtedy zaczynam się rzucać w łóżku lub na jawie gdy się obudzę po jakimś strasznym śnie . I zazwyczaj dzieję się to gdy śpię ułożony cały na plecach lub gdy jestem obrócony w pozycji do ściany . Pomóżcie . Co to może być ?? Proszę o konkretne odp.

Gość gość
Schizofrenia albo duchy. Obejrzyj Obietnicę- film na faktach;p

Gość gość
poczytaj o paraliżu przysennym wiele osób opisuje takie zjawiska niektórzy nawet widzą zarys postaci itp

Gość gość
schizofrenia nie atakuje tylko w nocy :-) to paraliż przysenny, całkiem częste zjawisko nie żryj ciężkostrawnych rzeczy przed snem i sprawdź czy nie cierpisz na zaburzenia pracy tarczycy, nie masz podwyższonej glukozy lub bezdechu sennego