Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wielką ropuchę

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę pisać dosłownie, ale chyba nie trudno zgadnąć o co mi chodzi. Mam wielką ci...a dokładnie wargi sromowe. Zawsze wizyta u ginekologa napawała mnie stresem. Chodziłam tylko kiedy musiałam. Mam wielkie ponieważ kiedyś ginekolog powiedział, że można zmniejszyć. Sam to powiedział, ja nie pytałam. Nawet nie przeszłoby mi to przez gardło. Z moim mężem nie gadam na ten temat bo umieram ze wstydu. On to akceptuje. Bzykać można to ok. Nie chcę tutaj pisać o naszym życiu erotycznym, ale można się domyśleć, że jest mi ciężko. Teraz jestem w ciąży i chodzenie po lekarzach, rozkraczanie się na fotelach to dla mnie ogromny wstyd. Będę musiała to przeżyć. Czy są na forum kobiety z wielkimi.....jak przebiegał poród? a może któraś zdecydowała się ma zabieg?

Gość gość
Poka fote

Gość gość
Myślę, że jeżeli to sprawia ci taki dyskomfort cale życie warto pomyśleć o zmniejszeniu, to raczej łatwy i szybki zabieg. Natomiast ja do ginekologa też chodzę tylko wtedy, kiedy muszę :) Nikt tam na kawę nie chodzi, i jakoś specjalnie nie pała miłością do tych wizyt.