Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ma koleżanki!

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy dojrzałymi ludźmi. Boli mnie to, ze mój mąż ma koleżanki, z którymi rozmawia o swoich pasjach. Ja nie mam pasji jak mój mąż- on pasjonuje się historią, ma też znajomych w tym kręgu i właśnie koleżanki! Jedną- o zgrozo ma na osiedlu. Jak spotykają się z psami na spacerze to pod blokiem z godzinę dyskutują! Mąż jej nawet książkę pożyczył! Chciałam mężowi zabronić kontaktu, ale on twierdzi, że nie mogę mu zabraniać, że są wspólne tematy do rozmów, a nie romanse i on ma prawo spotykając się z psem stać z nią i gadać pod blokiem! Co o tym myślicie? Czy żonaty facet może stać pod blokiem z inna kobietą lub spacerować z nią z psem i wynosić jej książki z domu, by pożyczyć? Rozumiem- pasją pasją, ale dlaczego nie podziea tej pasji jedynie z męzczyznami, a bez pardonu oficjalnie stoi pod blokiem z inna kobietą i toczą rozmowy? Czy wyjść i zrobić awanturę pewnego dnia, by już mieć spokój?

Gość gość
Jak mu wytłumaczyć, ze jak ma żonę to nie wypada mu stać pod blokiem lub spacerować z psem z inną kobietą? Oczywiście ze mnbą też spaceruje, ale też spotyka ją prawie codziennie i wtedy zamiast cześć cześć to chodzi z nią wkoło placu zabaw i gadają!

Gość gość
Moim zdaniem może.

Gość gość
Znajdź sobie jakieś hobby :)

Gość gość
Jak to?! To znaczy, ze mam mężowi pozwolić gadać z jakimiś obcymi babami pod blokiem?!

Gość gość
Troll 0/10.

Gość gość
Gadać każdemu wolno :)

Gość gość
Zajmij się sobą, zacznij biegać i umawiaj się na biegi z jakimś biegaczem. Przestaniesz o pierdołach myśleć.