Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uporczywy świąd okolic intymnych i żółta wydzielina

Polecane posty

Gość gość

Od ok tygodnia mnie swędzi, a od jakichś 2 dni pojawiła się żółta wydzielina, brzydko pachnie :-( smaruje się clotrimazolem ale na razie nie ma poprawy :-( może nasiadówki z kory dębu by pomogły nie wiem :-(

Gość gość
Spadaj żartownisiu, poważnie pytam

Gość gość
idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!! idź do lekarza!!!

Gość gość
Nie dam rady pójść do lekarza, nie jestem nawet pełnoletnia. W dodatku musiałabym iść do rodzinnego, a to taki wstrętny babol jest że słabo mi na samą wizyte u niej. Kupie tą kore dębu zrobie nasiadówkę i może będzie lepiej...