Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to są oryginalne buty gucci?

Polecane posty

Gość gość
ups, wkleiło mi się w macierzyńskim zamiast w modowym :(

Gość gość
Chyba niee..najlepiej zapytaj sprzedawcy, pisząc, ze jeżeli okażą sie podróbkami zgłaszasz sprawę na policję. Wtedy będziesz miała pewność. Pozdrawiam

Gość gość
Stare orginaly Gucci to nie jest jaka rewelacja żeby kosztowały niewiadomą ile .

Gość gość
Buahah za 89 złotych to se trampki na targi kup :-P wieś tańczy i spiewa

Gość gość
Tak to są oryginały ,jak sie przyjrzysz pozostałym rzeczom to widzisz że sa to firmowe ciuchy aczkolwiek już dawno niemodne pewnie wygrzebane gdzieś w Angielskich lumpeksach -darach dla ubogich .

Gość gość
To ja, autorka. Pytam, bo kupiłam identyczne, tylko białe, jako oryginał oczywiście. Ale podejrzewam, że te moje nie są oryginalne. Wykończenie niezbyt staranne, nr seryjny krórszy niż ludzie piszą, że ma być i jakaś chińska nalepka w środku. Ale jest jest na nich nazwa firmy, tak jak na tych na zdjęciu. Stówe dałam(plus wysyłka) i szkoda mi, bo teraz głupio mi w tym chodzić.

Gość gość
chinska nalepka na butach wloskich :) fajnie masz

Gość gość
ja bym tych starych lumpow zadarmo nie chciala a tu taka cena ,szok

Gość gość
Nie kupuj na allegro, ja buty zazwyczaj kupuje na stronach, ktore sa prawdziwymi sklepami, a nie od kogos tam na allegro ;p moj ulubiony https://www.freshkicks.pl/pl/producer/Nike/24 nigdy nie pozwolilby na to zeby oszukac klienta ;/

Gość gość
przeglądnęłam buty na stronie Gucci i na żadnym z butów nie znalazłam z wierzchu takiego napisu, jeśli już jest to pisanymi literami, a nie drukowanymi, sportowe obuwie kosztuje ok. 500 euro, nawet biorąc pod uwagę, że to stary model- sprzedałabyś buty na które wydałaś 2000 za 100zł? poza tym po tym jak oglądnęłam buty na oryginalnej stronie, to te z allegro wyglądają żałośnie nie tylko kupujący szukają okazji w necie, sprzedający też

Gość wiktoria741
Ja bym nie kupowała butów na allegor, zwłaszcza tych z wyższej półki. Często można tam trafić na podróbę a zazwyczaj są one bardzo dobrze zrobione. Jeśli chcesz oryginalne buty to zajrzyj na https://www.mivo.pl/firm-pol-1366736628-GINO-ROSSI.html Znajdziesz tam wiele modeli butów zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, są w 100% oryginalne.