Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 39lat jestem mężatką ostatnio służbowo rozmawiałam z klientem nie wiadomo jak zeszlismy na tematy prywatne i rozmawialiśmy o p*****lach nic z życia prywatnego nic erotycznego ot zwykła rozmowa. Kilka dni później zadzwonilam drugi raz w celach służbowych bez podtekstów i doszliśmy do wniosku że fajnie nam się rozmawia. Ów pan zaprosił w pewnym momencie rozmowy na piwo. Chciał po mnie przyjechać odmowilam ale zrobiłam to grzecznie. Mam ochotę jednak z nim się spotkać towarzysko czy według was mogę przyjąć takie zaproszenie? Dodam że jest to mój rowiesnik i nigdy go nie widziałam. Czy według was to podryw ? Co zrobić bo fajnie byłoby oderwać się na chwilę od wszystkiego i porozmawiać z kimś nowym. Nie piszę tu o zdradzie bo tego na myśli nie mam. Czego on może oczekiwać ode mnie. Czy zdarzyło wam się coś takiego?

Gość gość
ja bym poszla, piwo to jeszcze nic zobowiązującego

Gość gość
JEsli Twoj maz o tym wie, to nie ma nic w tym zlego. Ale jesli On o niczym nie wie, a ten mezczyzna w jakis sposob Cie ekscytuje to sie w to nie pakuj, dobrze wiesz czym to pachnie

Gość gość
Pachnie sperma i analiz :-))

Gość gość
Analem miało być ach ten telefon

Gość gość
Czyli co że skończy się w łóżku? Bo tak się zastanawiam czego obcy człowiek może oczekiwać od kobiety której nawet nie widział nie wie ile mam lat. Chyba nie mając tych danych nie liczy z góry na numerek no chyba że mu wszystko jedno albo piwko będzie pretekstem żeby przetestować czy jest z czym iść do łóżka. I tego jestem pewna że jeśli o to chodzi podejmie próbę bo z reakcji mężczyzn wynika że się im podobam i jestem zadbana.

Gość gość
Jesli ktos ma wątpliwosci w sprawach zycia uczuciowego, zawodowego polecam porady tarocistki Sofii. Ja korzystam systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze dostaję konkretna odpowiedź i okazuje się, ze znowu ona miała rację.Podaje Wam email. tarocistkasofii@wp.pl