Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na tym forum siedza takie wredne babska?

Polecane posty

Gość gość

Niezaleznie o czym jest temat,to jada po autorce. Ktos pisze,ze zostawil ja maz to jeszcze kopia lezacego,ktos szczepi to wyzwiska,nie szczepi tez wyzwiska, nie ma tematu w ktorym byscie sie omal nie zapluly z nienawisci. Dlaczego?

Gość gość
Bo tu głównie piszą bezrobotne albo emigrantki ze zmywaka, sfrustrowane i z depresją :)

no właśnie, a moje wpisy zaczęły śledzić i stwierdziły że nie istnieję że bo mam za idealne życie a ja po prostu mam dobrego męża, bardzo dobrze rozwijające się dziecko, pracuję na pół etatu, lubię sprzątać gotować i prasować i jestem szczęśliwa, brat naprawia mi auto i nie musze wydawać kasy na mechanika nie rozumiem to jak ktoś ma dobrze w zyciu to jest nierealne?

Gość gość
emigrantki piszące tutaj to na palcach jednej ręki można policzyc, no, ale ciekawe do której grupy ty się zaliczasz - pewnie do pierwszej:)

Gość gość
Autorko owszem zawsze ktoś taki się znajdzie ale nie wszyscy tacy są co widzisz choćby po sobie i po mnie :D Zawsze są też rozsądne wpisy. Gdybyśmy wszystkie solidarnie omijały wredne baby i nie wdawały się w pyskówki w końcu zapanowałby tu spokój. Wyzwiska - cisza, hejt - cisza. Gadałybyśmy ze sobą, a im nikt by nie odpisywał i byłoby ok. Jednak 100 razy gorsze są baby, które wdają się z tymi wulgarnymi prostaczkami w dyskusje albo tłumaczą im się, a one tylko czekają na tłumaczenia żeby jeszcze bardziej pojechać i tak kółko się zamyka :o

Faceci jeśli tak ich w ogóle można nazwać też tutaj dają we znaki. Głównie zdesperowane prawiczki którzy mają zbyt dużo wolnego czasu.

Gość Lilly Hallbock
Enough of this trash.

Gość gość
Po prostu to forum gromadzi jakas specyficzną grupę ludzi. Zaczęłam podczytywac i doszłam do wniosku, ze szkoda czasu na wdawanie się w te dyskusje... Jeżeli chcecie sensownych porad przenieście się na typowe fora o macierzyństwie, gdzie jest rejestracja i normalne kobiety. Nie mówię, ze tu takich nie ma, ale część to albo margines albo ktos celowo sobie jaja robi...