Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepubliczne Przedszkole Radośni Odkrywcy Warszawa OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Jesteście zadowolone z tego przedszkola? A może zastanawiacie się nad zapisaniem dziecka do tej placówki? Chciałabym wiedzieć wszystko :) Sama się zastanawiam :)

Gość gość
Jestem zadowolona. Zapisałam dziecko w tym roku i jest ok. 3 tydzień za nami i jest super. Mała już żyje w swoim przedszkolnym świecie i nie narzeka ;)

Gość gość
Przyznam, że gdzieś napotkałam niemiłe opinie na temat przedszkola, ale kompletnie nie brałam ich do serca i nie żałuję, bo to w tym przedszkolu moje dziecko otworzyło się na świat i dziś nie ma ochoty nawet wracać do domku :)

Gość gość
Mogę wiedzieć ile płacicie za to przedszkole ? Jestem poważnie zainteresowana... ;)

Gość gość
510 zł i to z wyżywieniem, więc moim zdaniem mega atrakcyjna cena - za niepełny dzień moja koleżanka za pełny dzień płaci 695 zł, więc też ok

Gość gość
jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola.. wspaniała atmosfera , dużo wyczucia i doświadczenia ze strony opiekunek polecam!!!!

Gość gość
mnie w sumie bardzo przekonała wysokość czesnego jestem zadowolona moje dziecko rozwija się tu, uczy i bawi warto zapisać tutaj swoje dziecko

Gość gość
faktycznie przedszkole nie ma sobie równych :) moje dziecko jest tutaj szczęśliwe, cieszy mnie pełne wyżywienie, dzięki czemu odbieram dziecko najedzone i radosne takiego przedszkola właśnie szukałam

Gość gość
ja już zapisałam swojego maluszka :) od września ruszamy, więc mam nadzieje, że też będę tak zadowolona, jak Wy :)

Gość gość
to przedszkole moim zdaniem jest wyjątkowe każde dziecko traktowane jest indywidualnie, jest nacisk na wszechstronny rozwój to mi odpowiada

Gość gość
no mi się jeszcze udało zapisać dziecko do tego przedszkola :) rozpoczęcie pełną parą, bardzo miło nas przyjęli DZIĘKUJEMY <3

Gość gość
Lepiej wybrać nie mogłam :) cieszę się, że moja córka jest tak szczęśliwa i ze z taka przyjemnością chodzi do tego przedszkola :)

Gość gość
przedszkole na poziomie :) można tu na spokojnie zapisać swoje dziecko, bo z pewnością, to będzie dobry start w przyszłość pozdrawiam

Gość gość
jestem pod wrażeniem tego przedszkola! cudowna opieka, profesjonalna, na poziomie wyjątkowo traktowane jest każde dziecko warto!

Gość gość
powiedzcie mi , czy oni mają grupę żłobkową?i jaka jest wysokość czesnego? chętnie zapisałabym tam swojego maluszka

Gość gość
mają grupę żłobkową :) czesne jest trochę wyższe niżeli w przedszkolu, bo to koszt 610 z pełnym wyżywieniem i zajęciami, ale mimo to to nadal niewysoka stawka

Gość gość
no fakt, .... 610 i to z pełnym wyżywieniem i to w Wawie.. mega! muszę się poważnie zastanowić, bo właśnie szukam czegoś już na wrzesień. mam jeszcze na oku pare innych placówek, ale jak na razie to Radośni Odkrywcy są u mnie na pierwszym miejscu

Gość gość
szukam przedszkola dla swojego dziecka, natrafiłam na to przedszkole czystym przypadkiem, widzę że dość pochlebnie o nim mówicie czesne też nie jest jakieś wygórowane ktoś wie kiedy będzie jakiś oficjalny nabór? albo czy możecie mi podać jakieś namiary? na przykład stronę internetową, albo numer telefonu ?/?

Gość gość
powiedzcie mi , jakie jest wyżywienie w tym przedszkolu? to jest catering, czy domowa, własna kuchnia? jakie są porcje? czy dzieci nie chodzą głodne?

Gość gość
w przedszkolu posiłki przygotowywane są ze świeżych produktów, na miejscu w przedszkolnej kuchni spełniającej normy Unii Europejskiej dla żywienia dzieci, więc na spokojnie kuchnia jest że tak powiem wlasna i powiem tobie, że to był dla mnie główny powód dla którego zapisałam swoje dziecko zauważ,że wiele dzisiejszych przedszkoli idzie na skroty i po prostu korzysta z usług firm cateringowych a pytanie, co taka firma cateringowa używa do przygotowywania posiłków

Gość gość
i dlatego ja osobiście wolałam zapisać córkę do tego przedszkola, niżeli do innego, gdzie wierzcie mi lub nie, ale nie było tak dobrych warunków lokalowych jestem zadowolona z wyboru, szczególnie kiedy widzę moją zadowoloną córkę.

Gość gość
powiem wam, że moje dziecko w tym przedszkolu sie zmieniło :) i to na lepsze stało się odważne, bardziej otwrate na inne dzieci, na świat, nie ma już mojej nieśmiałej Juleczki, tylko jest Juleczka pełna energii, radości, która chce się bawić z innymi dziećmi i to mnie sie podoba dobry start w przyszłość

Gość gość
fajne, rodzinne przedszkole, w którym dzieci nie boją się przebywać dużo atrakcji, fajne zajęcia w ramach czesnego, które na dodatek nie jest takie drogie nie spodziewałam sie, że będziemy tak zadowoleni z tego przedszkola i że nasze dziecko tak szybko sie tu zaklimatyzuje

Gość gość
polecam ;) podoba mnie się ich podejście do wychowania, rozwoju i nastawienia dziecka wychowują dziecko na kompetentnego, pewnego własnej wartości człowieka zadowolonego z życia właśnie na tym mi zależało warunki lokalowe w przedszkole są godne pochwały można spokojnie zapisać tu swoje dziecko, bez żadnych obaw

Gość gość
Korzystamy z dziećmi z przedszkola www.przedszkole-promyk.pl przy Hynka i jesteśmy zadowoleni. Opiekunki są wesołe i odpowiedzialne, podoba mi się takie towarzystwo dla moich dzieci gdy jestem w pracy.

Gość gość
pierwsze dni w tym przedszkolu minęły pozytywnie aż jestem w szoku, że moje dziecko ani razu nie płakało, jest szczęśliwe i pełne optymizmu nie byłam pewna, czy to przedszkole, to był dobry wybór, ale sugerowałam się opiniami w internecie jak widać warto było!

Gość gość
jestem mile zaskoczona tym przedszkolem nie sądziłam, że mój maluszek tak szybko się otworzy przed innymi dziećmi i do tego będzie tak aktywny w zajęciach ale co się dziwić, skoro moje dziecko jest w rękach specjalistów , przedszkolanek z sercem na dłoni :)

Gość gość
przedszkole jak na razie naprawdę robi na mnie wrażenie moje dziecko już całkowicie się w nim zaklimatyzowało, a ja mogę spokojnie pracować przedszkolanki są otwarte nie tylko na dzieci, ale również na rodziców jestem bardzo zadowolona z wyboru