Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie maluję się

Polecane posty

Gość gość
nie przejmuj się komentarzami typu wieśniara ; ) Zawsze się znajdzie ktoś komu będzie to przeszkadzać. ale co z tego? Grunt że ty bez makijażu czujesz sie dobrze nawet jak masz jakieś niedoskonałości. Rozumiem Cię, też zwykle zero makijażu i mam w nosie opinie innych ; )

Gość gość
Baby co się malują to tępe dzidy, i zauważcie że czym więcej się maluje tym durniejsza, i to jest dobra miarka na kobiety. Brawo autorko że nie dajesz się omamić reklamami i nie niszczysz cery tem goofnem. Moje gratulacje.

Gość gość
włosów sobie z głowy nie wyrywam, nie płaczę i nie rozdrapuję piersi w żalu, ale "wieśniara" to jednak mocne słowo i ciekawa jestem co mogło spowodować, że owa forumowiczka go użyła. winię owsiankę :P

Gość gość
tylko qrwy się muszą malować, i to mówie ja facet

Gość gość
Masz rację owsianka jest zapewne przyczyną wszelkiego zła na świecie xD

Gość facet niemalującej się
tylko tępe wieśniary się malują, prawdziwie ładne kobiety NIE MUSZĄ!!!!

Gość gość
brzydkie słowo, którego użyłeś ma trzy znaczenia - prostytutka, przekleństwo i wyzwisko. dlaczego jedynie prostytutki, przekleństwa i wyzwiska się malują? :P

Gość kittit
Mój chłopak stwierdził ze mam się nie malować bo ładniej wtedy wyglądam ; ) Ogólnie strasznie nie podobają mu się dziewczyny z mocnym makijażem.

Gość gość
Ja raczej sie maluje, ale czasem jak mam lenia to sobie odpuszczam i tez wygladam ok. Moze nie jestem skonczona pieknoscia, ale sobie sie podobam i innym chyba tez skoro ogladaja sie na ulicy ;)

Gość gość
"wieśniara" to słowo, które zdaje się tu być dziwnie nadużywane. to jednak musi być owsianka :P bo czy wieśniarą jest kobieta, która ma średnią urodę i nakłada sobie dość neutralny makijaż, żeby ją nieco poprawić?

Gość gość
zauważcie, że jak kobiety mają na licach mejkap no-makeup to mężczyznom zdaje się, że są naturalnie ładne, a tu wychodzi brutalna prawda w postaci cieni pod blado wyglądającymi oczami, lekko poszerzonej buzi i małych ust. w wersji ekstremalnej wyłania się Betelgeuse :P

Gość gość
wieśniarą jest ta która się maluje i uważa że każda dziewczyna MUSI to robić i nie toleruje tych które nie odczuwają potrzeby maziania się

Gość gość
Ładne nie muszą się malować, bo po co? A tapety na pasztety hahahahahaha

jaka w ogóle jest definicja wieśniary? czy mówimy tu o klasycznej Marynie z płodnymi biodrami, przepastnym biustem, w stroju łowieckim, ze śpiewem na ustach i mówiącej silną gwarą? :P

Gość gość
Maryna raczej makijażu nie używała...

Gość gość
ale się tym podniecasz...tak jakby kogoś poza tobą to obchodziło.

Gość gość
Ile jeszcze na kafe powstanie tematów tego typu mających zawsze ten sam wydźwięk, czyli "nie robię tego co większość kobiet, wiec jestem zaje*ista"? ziewam z nudów

po wypowiedziach wnoszę, że obchodzi co najmniej parę osób, więc powody do podniecenia zapewne są :P

Gość gość
takie tematy będą zawsze bo zawsze będą zakompleksione kobiety próbujące udowodnić wszystkim (a najbardziej sobie), że są w czymś lepsze.

Gość gość
no wiesz, jakbyś stała na środku ulicy krzycząc, że masz krostę na nosie to ludzie zwróciliby uwagę :P Autorka robi to samo.

Gość gość
A mnie rozwala takie stwierdzenie, że nie będę nikogo oszukiwać makijażem :D. A ja oszukuje i mi z tym dobrze. Chociażmój makijaż jest widoczny dla wszystkich, nie używam typowych trików kosmetycznych niewidocznych dla oczu. Moze to i dobrze, nie potrzebuję frajera, co będzie ze mną tylko dla urody. Ze zmyciem makijażu problemu nie mam, pryszczy brak, cera ładna a jak mu się nie spodobam bez tuszu czy eyelinera to droga wolna. ja się maluję dla siebie, bo często robięto nawet jak jestem sama w domu i nigdzie nie wychodzę :P. Natomiast nie obchodzi mnie kto się maluje, jak itp. nawet jak któraś wyglada jak klaun, jej sprawa, widocznie tak jej się podoba.

Gość gość
wielkie indywidualistki się znalazły :D bo się nie maluje jedna z drugą hehe

mam jednak całkiem słuszne podejrzenie, że forum internetowe nie opiera się na tych samych zasadach co ulica :P chyba że za krzyki o krostach grozi mi tu ostracyzm, spalenie na stosie, tortury żelazną dziewicą (takim pudłem, nie faktyczną dziewicą) i na samym końcu wmuszenie papryki zielonej wprost do otworu gębowego. wtedy zmuszona będę się zastanowić nad tym, co mówię :P

Gość gość
jeżeli zwracasz na coś uwagę to ludzie też zwrócą, zwłaszcza, że takie tematy są uwielbiane przez trolle. Myślisz, że kogoś naprawdę obchodzi jakaś niemalująca się kobieta? :P Tak przy okazji - masz świetny nick :)

moi drodzy, ja nie twierdzę, że jestem lepsza w czymkolwiek. mam po prostu wrażenie, że słuszniej jest unikać makijażu, jeśli nie ma takiej potrzeby, a nie nakładanie go, bo tego wymaga społeczeństwo. o to mi chodzi. chyba że chcecie mi wręczyć medal strugany z drewna topoli za bycie lepszą od kogoś, bo się nie paćkam. wtedy ewentualnie mogę ów medal przyjąć :P

Gość gość
Maryna w stroju łowieckim,co na polowania chodzila? Moze łowickim. Ktos chciał sie popisac,a troche nie wyszło. Druga sprawa makijaz a makijaz.

czy naprawdę sądzę, że obchodzi kogoś jakaś niemalująca się kobieta? sądzę. dlatego ów topik założyłam :P łowickim (bo mi się najbardziej kojarzy z polską tradycją, imię Maryna przypadkowe)! pardon mła, ignorancja i przeinaczenie obu słów :P

Gość gość
i powiedział ci ktoś o tym? czy po prostu próbujesz coś udowodnić?