Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do matek 3 letnich chłopców

Polecane posty

Gość gość

Jakie spodnie noszą najczęsciej wasze 3 latki?w lato to wiadomo krotkie spodenki,ale chodzi mi o dlugie. Pytam bo w chłodne dni mój syn chodzi w dresach w 80% dni ,na specjalne okazje zakładam mu jeansy czy materiałowe.

Gość gość
Mój nosi dresy tylko w domu.Gdy wychodzimy to zazwyczaj dżinsy,czasem sztruksowe.Pytanie tylko po co ci ta wiedza?Nie potrafisz sama decydować o ubiorze swojego dziecka?

Gość gość
moj jak mial 3 latka tez smigal w dresinach, ale nie ciagle czesto ogrodniczki, chinosy i takie materialowe z h&m po 30zł co sa;-)

Gość gość
mój 3-latek w dresach chodzi tylko w domu. A poza domem nosi dżinsy ale najczęściej z szeroką gumką w pasie, rzadko ze szlufkami na pasek.

Gość gość
Różnie, najczęściej dresy a inne na specjalne okazje, albo jak sami ubieramy się elegancko. Do przedszkola kupiłam mu głównie dresy.

Gość gość
Mój chodzi w dresach ale nie takich klasycznych, nosi takie bardziej obcisłe ala zwykle spodnie,jest tego masa w nowej kolekcji ZARY, kupiłam mu 5 par

Gość gość
moj nosil dresy, spodnie materialowe i jeansy. Jeansy kupuje tylko takie, ktore pomimo normalnego wygladu maja gumke do regulacji szerokosci. Po pierwsze mlody jest dlugi i chudy, a po drugie, takie moze spokojnie sam zdjac i zalozyc bez rozpinania dzieki tej gumce.

Gość gość
Na codzień i do przedszkola dresy ale jakieś trochę lepsze, oprócz dresow dżinsy, chinosy