Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnuseta

Chciałam skorzystać z łazienki w nocy i doznałam szoku.

Polecane posty

Gość Agnuseta

We trzy wynajmujemy razem mieszkanie dwupokojowe. Ja mam swój osobny mniejszy pokoik a one we dwie mieszkają w dużym pokoju. Dziś wstałam w nocy, bo zachciało mi się siku. Wchodzę z pokoju i widzę, że pali się światło w łazience. Poczekałam chwilę aż drzwi się otworzą i doznałam szoku. Koleżanka wyszła całkiem naga. Najpierw chciała się cofnąć jak mnie spostrzegła ale zamiast tego zasłoniła się rękoma i szybciutko przemknęła obok mnie do swojego pokoju. Nie mam nic przeciwko spaniu nago ale przecież one są tam we dwie. Ja kiedyś tech chciałam sprawdzić jak to jest spać bez koszuli i majtek ale w życiu bym się nie odważyła paradować na golasa gdy są inni w domu nie mówiąc już o tym, że ktoś miałby być w tym pokoju. Przyszło mi do głowy co innego. A jeśli ta druga też śpi nago i one robią sobie jakieś bara-bara ze sobą? Czasami długo w nocy słyszę różne chichoty i inne odgłosy ale do tej pory myślałam, że one po prostu tak kotłują się w żartach. Czyżby jednak to miały być...? Waszym zdaniem może coś być na rzeczy czy tylko jak dorobiłam teorię spiskową?

Gość gość
a co cię to obchodzi, ich sprawa co robią w swoim pokoju.

Gość gość
Ale masz problem!

Gość Agnuseta
Jak co mnie obchodzi. Oczywiście, że obchodzi. Wolałabym nie mieszkać pod jednym dachem z dwiema zboczonymi lesbijkami.

Gość gość
To się wynies

Gość Agnuseta
Jeszcze nie wiem czy mam się wynieść, bo może one wcale nie są zboczone. Nie wiem. Dlatego opisałam tę sytuację. Ciekawi mnie zdanie innych na ten temat.

Gość gość
To ich się spytaj, nie nas, skąd mamy wiedzieć czy twoje współlokatorki są lesbijkami ...:/

Gość gość
Nic nas to nie obchodzi. Była naga straszne. Obie śpią nago. STRASZNE. Nie pomyślałaś że one po prostu nie wstydzą się swojego ciała?

Gość gość
dołącz do nich następnego wieczorka, a nie będziesz sama tak leżała

Gość Agnuseta
Po zachowaniu. Czy chodzenie nago wobec innej dziewczyny jest normalne? Wstydzę się spytać ich tak bezpośrednio czy są les.

Gość Agnuseta
@ gość dziś Nic nas to nie obchodzi. Była naga straszne. Obie śpią nago. STRASZNE. Nie pomyślałaś że one po prostu nie wstydzą się swojego ciała? x Pomyślałam. Lesbijski się właśnie nie wstydzą.

Gość gość
Pod prysznica też są Twoim zdaniem same lesby? Myśl dziewczyno myślenie nie boli...

Gość gość
Debilizm. Czego się boisz że cie wykorzystaja? Dwie normalne dziewczyny. Mogła przejść lub się schować. Przeszła. To jest ułamek sekundy, decyzja iść czy się cofnąć. To ze się zawachała świadczy że mimo wszystko się wstydzi trochę

Gość Agnuseta
Pod jakim prysznicem? Zawsze kąpię się sama. Jedyny publiczny prysznic jaki biorę to ten przed i po basenie. Mam na sobie wtedy strój kąpielowy.

Gość Agnuseta
@ gość dziś Debilizm. Czego się boisz że cie wykorzystaja? Dwie normalne dziewczyny. Mogła przejść lub się schować. Przeszła. To jest ułamek sekundy, decyzja iść czy się cofnąć. To ze się zawachała świadczy że mimo wszystko się wstydzi trochę x A ja bym się właśnie cofnęła i okręciła chociaż w ręcznik. Jestem pewna, że inne NORMALNE dziewczyny też by się okręciły. Bo te nienormalne mogą oczywiście odczuwać ekscytację, że się pokazują nago innym dziewczynom.

Gość gość
Ile masz lat? 15? Co innego gdybyś byla facetem, to wtedy byłoby to dziwne. Ale dziewczyna przed dziewczyną? Przyznaj ma super ciało i to cie bardziej boli. Zresztą nawet jeśli są lesbijkami nic ci do tego

Gość Agnuseta
No chyba żartujesz :O Jak to nic mi do tego, że one są lesbijkami. Liżą sobie ci/py za ścianą a mi ma być wszystko jedno?

Gość Agnuseta
A gdy zobaczylam ja nago poszlam do ich pokoju i zrobilam im minetki :classic_cool:

Gość Agnuseta
Agnuseta dziś A gdy zobaczylam ja nago poszlam do ich pokoju i zrobilam im minetki x Debilna PODSZYWA

Gość gość
Przecież nie twoją. Ich życie ich sprawa. A jak ty się za ścianą ruuucha. sz to jest ok. Hipokryzja

Gość gość
Dokładnie tak. Co za różnica czy tam za ścianą liżą sobie c**y czy układają domki z kart?

Gość Agnuseta
No różnica! A co jak którejś przyjdzie do głowy próbować mnie wciągać w ich lesbowate zabawy? Też mam udawać, że mnie to nie obchodzi?

Gość gość
Nie sądzę aby robiły cokolwiek wbrew twojej woli.

Gość gość
Wyprowadź się i to najlepiej do chłopaków, przynajmniej cip sobie nie będą lizać.

Gość Agnuseta
Ja nie twierdzę, że będą mnie zaraz gwałcić na siłę. Ale już sama taka propozycja byłaby chora.

Gość gość
To że one uprawiają ze sobą seks, nie znaczy z automatu że są lesbijkami. Mogą być zwyczajnie biseksualne.

Gość Agnuseta
Dla mnie jak baba z babą to lesbija i już.

Gość gość
Chyba masz zbyt bujną fantazję. Jeśli to związek to nie będą cię w nic wciągać. Jak tam by był facet to byś się nie bała ze ci trójkąt zaproponuja? Zostaw je w spokoju bo to pewnie po prostu zwykłe dziewczyny. Gdyby je łączył seks to byś zauważyła to w ich zachowaniu

Gość gość
A Ty nigdy nie fantazjowałaś o takich rzeczach?