Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnuseta

Chciałam skorzystać z łazienki w nocy i doznałam szoku.

Polecane posty

Gość gość
nie wiem o co ci chodzi dziś laski się nie wstydzą ja jestem starsza pani lat 40 i np. mnie szokuje że na basenie kobiety biorą prysznic nago albo przebierają się w koedukacyjnej szatni mając do dyspozycji kabiny, wiele kabin ja jakoś nie mam potrzeby pokazywania innym mojej bielizny ani siebie w różnych fazach strip teasu

Gość gość
Większość kobiet ma orientację biseksualną. To normalne.

Gość gość
mnie się kobiece ciało podoba i nawet mnie podnieca ale wyobrażenie sobie że miałabym to robić z kobietą bleh..... w życiu nie polizałabym jakieś broszki

Gość gość
Ale masz o sobie mnirmanie, że myśisz, że wszystkie lesbijki na Ciebie lecą. One także mają swoje gusta i prewerencje, także są sobie wierne i niekoniecznie lubią trójkąty. Może nawet im się nie podobasz. Czy Ty lecisz na każdego faceta, z racji tego, że jesteś hetero?

Gość Agnuseta
@ gość dziś A Ty nigdy nie fantazjowałaś o takich rzeczach? x Co innego fantazjować, a zupełnie co innego robić to naprawdę. Nie widzisz różnicy?

Gość Agnuseta
Mnie wasze komenty tylko utwierdzają w przekonaniu, że one są les. Na ponad trzydzieści odpowiedzi może ze dwie dotyczyły tego, że dziewczyna się po prostu nie wstydzi. Reszta jak ja z góry odgadła, że muszą być lesbijkami. Mnie tylko dziwi, że tak dużo osób broni lesb.

Gość gość
Ale to nie ty robisz tylko one. Myślisz ze one podsluc***a jak się piescisz z facetem? Nie. Zostaw je w spokoju

Gość gość
Masz jakies urojenia. Nawet jesli są to ich sprawa. Ale wątpię. Myślę że po prostu jest im cieplo w nocy i śpią nago. Czemu mają się wstydzic kobiety? Rodzac się jesteśmy goli

Gość gośćuijo
a Ty stoisz pod drzwami i podsłuchujesz i się sama bronzlujesz :P

Gość Agnuseta
tak naprawdę powiem Wam że potem jak ją zobaczyłam to poszłam i nasrałam do zlewu , co może być przyczyną?

Gość Agnuseta
cały dzień potem myłam zlew bo się zapchał i do wanny też narobiłam

Gość Agnuseta
Podsłuchiwanie i "branzlowanie" - jak to nazywasz, to zupełnie osobna historia. Oczywiście, że od tamtej pory staram się czujniej nasłuchiwać. Może nie na bezczela pod drzwiami ale zdarzyło mi sie przyłożyć ucho do ściany. Co do masturbacji natomiast to pisałam już, że fantazjować wolno człowiekowi o wszystkim. Owszem, miałam myśli z ich udziałem. Ale to tylko myśli. W życiu bym nie zrobiła tego w realu.

Gość Agnuseta
ściany też całę zasyfiłam i podłogę że tragedia, no aż mi wstyd .Potem nawaliłam pod kołdrę

Gość Agnuseta
Agnuseta dziś tak naprawdę powiem Wam że potem jak ją zobaczyłam to poszłam i nasrałam do zlewu , co może być przyczyną? Agnuseta dziś cały dzień potem myłam zlew bo się zapchał i do wanny też narobiłam x PODSZYWY

Gość gość
ciekawie masz, nawet ci zazdroszcze :( chcialabym miec takie wspollokatorki, nie bralabym udzial w ich zabawach, ale moze bym je podgladala xD

Gość azaaa
no a dlaczego nawaliłaś do zlewu ???

Gość gość
Znajdź sobie faceta niech cię porządnie wyobraca bo strasznie się nudzisz i za bardzo interesujesz życiem innych

Gość gość
mieszkasz z patologia i mowie Ci to ja facet. Widze ze wszystkie debile z forum zalegitymizuja juz kazde zwyrodnialstwo. To jest wlasnie to lewactwo i zgnilizna ktore alewaja Polske systematycznie od wejscia do UE w 2004 roku. Juz o tym pisalem. Nie, to nie jest normalne ze 2 laski pocieraja sie p*****i.

Gość gość
Zgnilizna zalewa Polske. Ludzie mysla tylko o k****ach, c**ach i *****iu. Coraz wiecej debili nadajacych sie tylko do z********ania na tasmie za 1100 zl miesiecznie. Nie zal wogole tej polskiej holoty, ze klepia biede, ze na nic ich nie stac, ze zdychaja w kolejkach do lekarza. Temu lewackiemu polskiemu s****wu to sie w sumie nalezy.

Gość gość bez szoku
mnie to nie szokuje

Gość gość
Laska zobaczyła golą współlokatorke, usłyszała smiech i już dopisała ze to lesbijki. Idiotka