Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona

Polecane posty

Gość gość

Mam żonę oboje mamy po 25 lat jesteśmy od 3 lat razem i bardzo ją kocham. Nie wiem jak to zgrabnie ująć, strasznie chciałbym z nią odbyć stosunek analny, problem polega na tym, że wstydzę się jej o tym powiedzieć bo ona nigdy o tym nie wspominała itd. Nasze współżycie polega wyłącznie na stosunku dopochwowym,nie powiem jej tak wprost "kochanie chciałbym teraz wejść w Twoją drugą dziurę" nie przeszłoby mi to przez gardło. Chciałbym w całości posmakować swoją żonę lecz nie wiem jak to zrobić, bardzo ją szanuje i w ogóle ale nie chce się skompromitować w jej oczach.

Gość gość
"czy mogę odwiedzić twoją grotę nestle"

Gość gość
Dawaj z zaskoczenia, 50 na 50, że się jej spodoba.

Gość gość
mi anal pajacu nie przyszedłby do głowy,co to znaczy w całosci zasmakowac?do oka albo nosa tez bys pchał?bo to tez dziury przeciez,nie?dupa jest od srania nie pchania,jak za jakis czas twoja zona zacznie popuszczac bo jej uszkodzisz zwieracze bedzie ok?anal jest dla ludzi o malutkich penisach którzy chcą miec ciasno,żal

Dlaczego wstydzisz zapytać się żony, czy nie chciałaby spróbować czegoś innego? Po prostu usiądź z nią i pogadaj, to Twoja żona, żeby mieć udane zycie seksualne, trzeba nauczyć się rozmawiac o swoich potrzebach i fantazjach ;)

Gość gość
Co za ludzie, ty się nie pytaj tylko ją posuwaj to Twoje dziury i jesteś u siebie.