Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Bruneci w nasyzm kraju wybredni

Polecane posty

W Polsce każdy brzydal, uważa że zasługuję na modelkę. Faceci (zwałszcze ci ze sporym brzuszkiem piwnym) własnym kobietom wypominają że jest gruba (gdy ta ma normalną figurę no ale nei am idealnej).

Ja też mogę uchodzić za wybrednego, a nie wymagam od nikogo szczególnej urody. Bardzo trudno jest trafić na kogoś, kto nas pociąga, inspiruje, a jednocześnie jest wolny i nadaje się do związku.

Gość gość
a kobiety to już szczególnie czekają na księcia bo one wielkie księżniczki

Gość gość
Jestem wybredny :) Tylko inteligentna Księżniczka przyciąga moją uwagę!

Przecież nie możesz wiedzieć, z jakich powodów wybierają tak, jak wybierają. Jedni na pewno kierują się urodą, ale nie wszyscy. Wbrew temu, co myślisz, faceci też potrafią cenić bardziej wnętrze od powierzchowności.

Gość gość
bredzisz

inaccessible89 niby tak ale nie w Polsce, jakoś ci z zagranicy zawsze prawia mi komplementy, a Poilacy potrafią własnej partnerce mówić że jest gruba i brzydka.

Gość gość
fikuMikuu dziś czekają na księżniczki, wybrzydzają ... każda kobieta nie taka. x tak mowia tylko kobiety samotne, ktore po prostu nie maja powodzenia. a rozejrzec sie wokol, to wiele par wcael nie wyglada jak ksiezniczka z ksiecie, tylko zwykli, przecietni ludzie.

Gość gość
Fikuśnej mózg zlasowało :(

"To kompleksy. Prędzej zaniedbany osobnik powie Ci coś przykrego, niż facet, który jest atrakcyjny i ma powodzenie. " TEż tak uważam i też mam takie doświadczenia, co przystojni nei mają takich wymagań co ci mniej przystojni.

Gość gość
ty masz wymagania z kosmosu

nie mam :) Chociaż ... wymagam inteligencji, dobrego serca, mądrości, silnego charakteru, tak, mam :)

Cytat z innego tematu: "gość dziś Tak, brak makijażu, to nuda i bylejakość. Kobieta powinna wyróżniać się , a nie wyglądać jak facet. Mam gdzieś zarozumiałe głupie babilony, co to myślą, że bez makijażu są piękne" Tacy są nasi kochani polscy "faceci".

Gość gość
Kiedyś wreszcie zrozumiesz, że Twój problem ze znalezieniem faceta nie ma żadnego związku z tym, że jesteś brzydka? Albo to, że za Twoją samotność nie są odpowiedzialni źli faceci tylko to co masz w głowie, to jak się zachowujesz i to jaka jesteś?