Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaki macie sprzęt

Polecane posty

ee tam nowiutki,a le jakie parametry, może być nowy i słaby. W ogóle nie czaję tej mody an tablety, ok w podróży fajne bo lekkie, ale w domu, lepiej mieć kompa.

Komputerowy... a już myślałem, że mam Ci napisać również, jakiej klasy mam AGD. Laptop (stary), laptop Apple służbowy (nie najnowszy), 2 tablety (jeden do zwrotu) kupione w zeszłym i w tym tygodniu. Nie najwyższej klasy :)

Wow, postęp. Pamietam taki topik gdy chciałeś sobie zrobić w uszach tunele. I po latach pytam, czy zrealizowałeś?

No ale byłeś taki przekonany że to takie super i trendy? co innego mogło się zdarzyć żę zmieniłeś zdanie

No i jak Ci się korzysta z tabletu? Bo mi jest niezbyt wygodnie. Wolę duże, nie dotykowe ekrany, normalną klawiaturę i myszkę. Wygodny jestem.

Gość gość
Sprawny, gotowy do działania, wydajny, wysoka funkcjonalnosc Zapraszam na testy

Gość gość
Dotykowy zapomnialem dodać

" gość dziś Sprawny, gotowy do działania, wydajny, wysoka funkcjonalnosc Zapraszam na testy gość dziś Dotykowy zapomnialem dodać " Taki sprzęt to ja lubię :)

Gość gość
Otwierał listę osob chetnych na prezentację Zastrzegał sobie prawo do przerw , z uwagi na możliwość przegrzania 1. 2. 3.

🖐️ :) Ja niedługo jadę na nagranie 1 z 10. Miałem jeszcze ofertę winobrania we Francji, ale musiałem odmówić, bo jadę na nagranie. Pech :/

Gość gość
wow! bleble jest całkiem fajny:D

trzy komputery jeden do gier jeden do bura trzeci to już zabytek ale mam do niego sporo podzespołów zapasowych 6 kart graficznych