Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was też tak krucho z ofertami o pracę?

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie to, że większość ofert pracy dotyczy sprzedaży. A to szukają, sprzedawcę do sklepu spożywczego, rtv/agd, przedstawicieli bankowych, handlowych itp. Wszędzie oferują najniższą krajową + dodatki za wyniki ze sprzedaży. Mam 30 lat, wykształcenie średnie i zawodowe. Marzy mi się praca, taka żebym chodził na 8 godzin a resztę czasu mógł poświęcić rodzinie, pasji, hobby. Niemal każda oferta pracy polega na sprzedaży czegoś g*******ego, czegoś gdzie trzeba walczyć o przetrwanie i żyć każdego dnia w stresie. Coraz bardziej zastanawiam się żeby wyjechać za granicę. Zwykła prosta praca w fabryce - robisz przez 8 godzin to co do ciebie należy, a potem masz wszystko w d***e, idziesz do domu i żyjesz własnym życiem. U was w mieście też tak ciężko z normalnymi ofertami pracy?

Gość gość
misio1 w*********j d****o

Gość gość
"Niestety ludzie bez wykształcenia i umiejętności, mogą o dobrej pracy jedynie pomarzyć :(" W POlsce to właśnie ludzie bez wykształcenia i umiejętności od lat okupują najlepsze stanowiska. Na tym właśnie polega absurd tego systemu. Liczą się nie umiejętności a pochodzenie, resortowe oczywiście. :)

>>>W POlsce to właśnie ludzie bez wykształcenia i umiejętności od lat okupują najlepsze stanowiska. Na tym właśnie polega absurd tego systemu. Liczą się nie umiejętności a pochodzenie, resortowe oczywiście.<<< x Jeżeli chodzi Ci o tego MATOŁA -smerfetkę, x to ona dopiero teraz, dzięki PiS-owi, dostanie bezpłatne mieszkanie i kasę, za bycie wiernym CZOPKIEM Prezesa :P. x Zobaczysz: co będzie, gdy oni do końca władzę zdobędą :(.