Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten dentysta spieprzył mi zęby ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. 4 lata temu miałam robioną kanałówkę w górnej prawej szóstce. Dwa razy ząb był truty. Później zmieniłam dentystę. Zaplombował i było wsztystko w porządku. Pół roku tm zaczęłam chodzic do innej dentystki. Ta 6 mi się połamała. Zrobiła, odnowiła, wszystko było w porzadku az do dzisiaj. Poszłam na kontrole. Okazało się ze mam stan zapalny i jakies narzedzie prawdopodbnie jest w srodku. Dostalam antybiotyki. Niby ma bardzo duzo pacjentow ale czy to ona zrobila czy moglo to pozostac przez te 4 lata

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie napisz do mojej tarocistki-doradcy Sofii. Czesto korzystam z jej usług i jestem bardzo zadowolona. Podaje Ci email do niej: tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie sądze zeby tarocistka mi odpowiedziała na to pytanie ;)

Gość gość
Ona odpowiada na kazde pytanie. Jest swietna.

Gość gość
mam sie bac ? :(

Gość gość
W takim razie lepiej szybko idź do dobrego specjalisty i zapytaj co można z tym zrobić. Ja od jakiegoś czasu chodzę do http://dentarama.pl/ . To naprawdę dobry gabinet.

Gość gość
Możliwe, że tak było. Najlepiej chodzić do sprawdzonych dentystów typu http://www.prodent.net.pl/, gdzie nigdy nie miałam problemów z leczeniem i prowadzić je u nich od początku do końca

Gość gość
Je/bac spamerow