Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra wariatki

Ojciec mi strzelił w pysk.

Polecane posty

Gość siostra wariatki

Zaczęło się od tego,że mamy psa w domu.Kupiła go siostra,nie pytając się rodziców,rodzice byli wściekli,a ja powiedziałam,że nie będę się nim zajmować.2 dni temu moja chora siostra pojechała z chłopakiem nad morze i oczywiście zostawiła zasrańca.Rodzice byli w pracy,a ja miałam się nim zajmować,tez coś!Zamknęłam dzwi od swojego pokoju i poszłam spać.Jak wstałam szok,pies zlał się w sypialni rodziców na nowiuśki dywan biały za ok . 500 zł .Akurat wtedy weszli rodzice I ja stałam nad tym dywanem dalej w szoku i ojciec podszedł i strzelił mi w pysk aż poleciałam do tyłu.Mam ślad jego ręki ,a to było 4 godziny temu.CO ROBIĆ??????/

Gość gość
nasraj mu do buta

Gość gość
jeszcze bym poprawiła po ojcu . korona by ci z głowy spadła jakbyś stworzenie na dwór wyprowadziła ??? smarkula /

Gość gość
Ile masz lat? Weź też mu strzel w pysk i się wyprowadz, nie mieszkalabym z taką patologią

Gość gość
i miał śiętą rację .

Gość gość
patologia, ojciec p********c

Gość gość
Następnym razem sama nasikaj na ten dywan.Przynajmniej będziesz wiedziała za co dostaniesz po mordzie :D:D:D:D:D

Gość gość
jakbym miała taką dizewuchę co za dnia śpi a po nocach pewnie po necie buszuje , do roboty lewe ręce i tylko kłótni szuka to prałabym aż by dupa czerwona była .