Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivkazolivek

Alfa Star, last minute

Polecane posty

Gość olivkazolivek

Hej! Nie wiem czy był podobny temat, ale chciałabym o coś zapytać. Od poniedziałku mam 10 dni wolnego i nie wiem gdzie lecieć. Byłam w zeszłym roku na wczasach w Tunezji i chciałabym w jakiś podobny rejon. Może Egipt, może Turcja? Alfa star akurat napisałam, bo widziałam, że mają nie drogo. Ktoś z nimi był?

Gość gość
Ja bylam z alfa i w Egipcie i w Turcji, obie wycieczki wspominam bardzo milo, biuro rzetelne, z dobrymi opiniami, faktycznie maja niedrogo, maja od niedawna Zakhyntos w ofercie, marzylam zeby sie tam wybrac, wiec ja pewnie przy najblizszym urlopie wyskocze wlasnie tam

Gość Lukalu
Ja jeszcze nie byłam na wakacjach, ale planuję w połowie września polecieć do Egiptu. Z alfa staru byłam raz na wczasach, na wycieczce objazdowej po Portugalii. Świetna organizacja, super przewodnik, organizacja na najwyższym poziomie. Hotele zgodne z opisem, mnóstwo zwiedzania i mnóstwo najwspanialszych doznań. Polecam!

Gość gość
Egipt i tp. dobry wybór dla masochistów, można trafic na bombke, czy temu podobna atrakcję. Lepiej dołożyć i nie biadolić [ później] Skąpi niech sobie daruja wyjazdy.