Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda życie z 2 dziewczynami w jednym mieszkaniu?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie skierowane jest bardziej do chłopaków/studentów, ale dziewczyny również mogą się wypowiedzieć. :) To bajka, horror czy zależy? Od października do mnie i do kumpla na stancję wprowadzą się dwie studentki i zastanawiam się na co się przygotować. Ciągle zajęta łazienka, wszędzie długie włosy, śmieszki heheszki itp. Czy wcale nie jest tak źle? Żeby nie było, lubię dziewczyny i towarzystwo kobiet, ale wspólne przebywanie na spotkaniu, a mieszkanie razem to dwie różne sprawy. Do sedna, jak wygląda mieszkanie ze studentkami w jednym mieszkaniu? Proszę o wyczerpującą odpowiedź

Gość gość
okresy będą miały w tym samym czasie, bo im się synkronizują, więc nie zaroochasz

Gość gość
To zalezy od ich charakteru :) sa dziewczyny takie, ktore nie potrzebuja duzo czasu w lazience, sa i przeciwienstwa. Moze byc spoko ;) wspolne posiadowy, picie piwa. Moze w ktorejs sie zakochasz :D

Gość gość
tańce nago i karaoke w duecie w weekendy to standard, kup zatyczki do uszów

Gość gość
Hola hola! Proszę mi tu z zakochaniem nie wyskakiwać :D To byłoby zbyt niebezpieczne posunięcie. A gdyby nie wyszło nam to co wtedy? Jesteśmy skazani na mieszkanie razem przynajmniej na kilka miesięcy. Wolałbym mieć w nich koleżanki niż którąś z nich jako dziewczynę.

Gość gość
to co będziesz ****ał, miałbyś na miejscu

Gość mieszkam z dwoma lalkami
będą się lizały nawzajem co parę dni, bo dziewczyny to lubią, i masturbacja w duecie w kiblu z rana

Gość gość
To fajnie. A ktoś nieupośledzony może teraz odpowie na moje pytanie?

Gość gość
przeciez to zalezy indywidualnie od tego jakie one sa, a skad my mamy to wiedziec? Po drugie nie wiesz nic o tych dziewczynach?

Gość gość
Niestety nie. U nas na stancji zwolniły się miejsca i musieliśmy zacząć szukać nowych współlokatorów. Po kilku niezdecydowanych osobach one wyraziły zgodę. Nie znamy ich, ale i tak pytam ogólnie, bo nie wiem jak to kest mieszkać z dziewczynami. :)

Gość gość
moze trafisz na tzw. chlopczyce, a moze na zwykle dziewczyny, ktore nie przesadzaja ze strojeniem sie, zajmowaniem lazienki na dlugi czas, a moze na jakies ktore maja bzika na punkcie wygladu i beda sie szykowac 2h... kto wie

Gość gość
Ok, rozumiem. Czyli to zależy od człowieka jak się z nim będzie mieszkać. No nic, myślałem, że w większości przypadków będzie to wyglądać tak samo. W każdym razię dzięki :)

Gość gość
nijak. część to straszne syfiary, a część straszne pedatki. ciche kujonki albo głośne imprezowiczki. żarcie parówek i popijanie piwem albo surówka i joga. SKĄD MAMY TO WIEDZIEĆ?