Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolantina

Chcialabym sprobowac z kobieta i dalam to do zrozumienia jedynej znanej mi lesbi

Polecane posty

Gość Jolantina

Powiedzialam jej ze mam takie fantazje i ze chcialabym sprobowac seksu z kobieta. Ona najpierw mowila ze to fajnie, ze bedzie mi przyjemnie i nic wiecej. Pomyslalam, ze moze nie jestem w jej typie, bo nie zaproponowala mi wspolnej nocy, a ona do mnie dzis dzwoni i mowi, ze rozmawiala ze swoja dziewczyna (nie wiedzialam, ze jest w zwiazku) i ze tamta sie godzi na nasz seks ale pod warunkiem, ze zrobimy to we trzy. Teraz ja jestem zaskoczona. Powinnam debiutowac od razu w trojkacie? Nie za wczesnie na takie ekscesy?

Gość gość
A ile masz lat?

Gość Jolantina
Ja 27. Kolezanka 34. Jej dziewczyna nie wiem nie znam tamtej.

Gość gość
Stare lesby cie wykorzystają i po co ci to?

Gość Jolantina
Po pierwsze nie stare. Po drugie nikt nie mowi tu o wykorzystaniu. Sama chce. Mam tylko watpliwosc czy powinna od razu we trzy i to jeszcze z osoba ktorej wcale nie znam. Na oczy jej nie widzialam.

Gość Jolantina
Kuzwa zadna nie doradzi? Chcialam tylko wiedziec czy ktoras zdecydowalaby sie na seks z osoba zupelnie sobie nie znana. Przeciez ja nie znam tej dziewczyny ktora jest w zwiazku z moja kolezanka.

Gość gość
Ja bym poszła na całość. Ciąży z tego i tak nie będzie.

Gość gość
Ja bym spróbowała na Twoim miejscu, ale z zastrzeżeniem że możesz się wycofać jeżeli będziesz się czuła malo komfortowo. Sama przerabiałam trójkąt z kobietami i powiem że nie miałam problemu z ilością osób w łóżku. To trochę inny układ niż np ja i 2 facetów, nie ma takiego parcia.

Gość gość
myślę, że to nawet lepiej, mniejsze ryzyko zaangażowania uczuciowego, oczywiście nie po twojej stronie ale tej lesbijki. W ten sposób ma to wszelkie cechy szalonej zabawy. Jak one nie będą mieć z tym problemu i się tobie również spodoba możesz mieś stałą metę, odskocznię na bezpieczne szaleństwa.

Gość Jolantina
Dzwonila drugi raz z pytaniem czy juz sie zdecydowalam. Powiedzialam, ze jeszcze sie namyslam. Spytalam ile tamta ma lat. 38 czyli 11 lat starsza ode mnie. Nie wiem czy isc. One chca bym przyjechala dzisiaj.

Gość gość
idź idź. zaszalej.