Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodszy brat

Spotkałem się z bratem po trzech latach i okropnie przytył

Polecane posty

Gość młodszy brat

Mój starszy o cztery lata brat zawsze był szczupły. Od dziecka, przez całą szkołę, potem na studiach też. Gdy skończył studia wyjechał i spotkaliśmy się niedawno po trzech latach niewidzenia. Po prostu prawie go nie poznałem. Jest taki gruby. Ma taki wielki brzuch, fałdy tłuszczu. Pojęcia nie wiem ile waży, ale na oko to chyba ze sto trzydzieści. Pojęcia nie wiem co się z nim stało. Jakieś problemy, stres albo coś. Przez telefon nigdy nic nie mówił. Czy to przez to, że ma prawie trzydziestkę? Obym ja tak nie wyglądał, jeśli to rodzinne.

Gość gość
Gdzie wyjechał?

Gość młodszy brat
Po prostu znalazł pracę i wyjechał na drugi koniec kraju. To jakieś małe miasteczko. Ale wracając do tematu, to co mogło spowodować, że tak się zmienił?

Gość gość
Przyczyn może być wiele. Przebyta jakaś choroba i branie leków np sterydów, siedzący tryb życia i nieodpowiednia dieta itd... A pytałeś co się stało że tak wygląda ?

Gość gość
Za dużo jadł :) Nie martw się, że Ciebie to spodka, ludzie tyją, bo za dużo jedzą i się nie ruszają. Poprzez złe nawyki :)

Gość młodszy brat
Dlaczego jest taki gruby, to było moje pierwsze pytanie po tym jak go zobaczyłem. Na to on roześmiał się tylko i nic sobie z tego nie robił. Za tydzień mamy jechać z rodziną na basen, nie wiem czy to dobry pomysł w tej sytuacji. Ale skoro on się nie wstydzi, to chyba tak.

Gość gość
grubasów nie powinno się wpuszczać na basen!

Gość młodszy brat
W końcu brat powiedział mi ile waży. Ma aż 142 kilogramy. Po prostu nie mogę w to uwierzyć, że te parę lat temu miał nie całe 74.

Gość gość
o k******** :-O

Gość rurusiowa
to super ze jest gruby idioty