Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mój dom to istne piekło

Polecane posty

Gość gość

Powoli zaczynam nie dawać sobie rady z tym wszystkim. Myślałam o wyprowadzce, ale mam jeszcze rok szkoły i nie jestem w stanie sama się utrzymać. Mieszkam w pokoju z bratem (nie u rodziców, a u Babci) Ten robi mi wieczne awantury, o to, że nie chcę zrobić czegoś dla niego, a ja nawet nie mam prawa go o coś prosić, bo jak ja w ogóle śmiem go o cokolwiek prosić. Matka o wszystko mnie obwinia... Nie skończyła szkoły- moja wina. Młodsze siostry rozrabiają? Ja je buntuje. Pokłóciła się z Ojcem? Również ja obrywam. I tak w kółko. Ojciec ma mnie kompletnie gdzieś, jakby mnie nie było... A z tego wynika, że to właśnie chyba z nim mam najmniej toksyczne relacje. (śmieszne, prawda?) Staram się odciążyć ich finansowo. Pracuję, uczę się. Robię wszystko co tylko chcą, ale to ciągle dla nich za mało. Nie mam pojęcia jak sobie z tym wszystkim radzić... Rozmowy nie pomagają, bo przecież przesadzam... Zaczynam ich wszystkich nienawidzić. A przez to wszystko zaczynam też nienawidzić samej siebie... Ktoś coś poradzi? Na prawdę potrzebuję pomocy jakiejkolwiek...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować