Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Monia

Czy ja przesadzam? Nie cierpie teściowej

Polecane posty

Gość gość
Teściowa da ubranka jest zle nawet jesli nowe to zawsze nie takie,jak uzywane to też zle,nie kupuje niczego , jeszcze gorzej. Tesciowa sie opiekuje wnukami to zawsze któraś larwa znajdzie coś by podkreślić ze nie tak jakby chciała,nie opiekuje sie jeszcze gorzej i straszy ze tesciowej na łożu smierci nie poda szklanki wody, i wnuki zerwą kontakty z babcią. Można by napisać książkę jak ujadają france z nudów,wezcie się za robotę,chciałyscie dzieci,to zap***alać i nie szukać jeleni do pomocy. To wasze dzieci i wasz z****** obowiązek dać im to co same dostałyście od swoich rodziców.Wy nie potraficie czerpać z pomocy delikatnie,nastawiłyście się na wykorzystywanie z każdej możliwej strony.Zero wdzięczności,wszystko wam się należy,myślicie że dzieci urodziłyście dla tesciów głupie prymitywy. Jesli kiedys zostanę tesciową to juz chłopaki wiedzą ze tylko na per pani i z daleka,żadnych odwiedzin,rodzinnośći,spotkań i niuniania potomków,nie zasługujecie na nic a koniec zawsze jest taki sam czy sie da i pomoże czy tez nie. etc.Takie doświadczenie w ostatnich miesiącach zdobyłam własnie na Kafeterii.Warto było poswiecić wieczory by je zdobyć.

Gość gość
Ja p/i/e/r/d/o/l/e- doswiadczenie zdobyte na Kafeterii... Padlam...

Gość gość
Tak,to są doswiadczenia,czytanie waszych wypocin,co moze spotkac każda potencjalną teściową i wcale się kobicie nie dziwię,ma rację z daleka od góóówienka. Swiecicie w oczka,lukrujecie by osiągnąc cel,tzn. zaciągnąc faceta do ołtarza a pozniej zaczyna sie niewolnictwo i chęc podporządkowania sobie wszystkich dookoła.Tych którzy się nie dają, tutaj opluwacie czyniąc z nich wrednych,zazdrosnych itd... itd..... maminsynków .........hi hi hi

Gość gość
gość dziś MATOLE!!!! czytanie obelżywych topików to jest też doświadczenie , z czym i kim można zderzyć się w bliskich kontaktach.Ale przeciez ty i tak tego nie zrozumiesz pustaku,bo ty jestes jedną z nich:):):)

Gość gość
Moim zdaniem nie przesadzasz, ja wiem co to znaczy przebywać z takim człowiekiem, to jest jak wampir energetyczny, nie wiesz czego się po nim spodziewać, sama miałam takich po**banych dziadków, ile się z nimi namęczyliśmy to głowa mała, ojciec teraz na starośc też przejawia ich charakter i głupieje, chociaż jak byłam młodsza wydawał mi się zupełnie inny, strach pomyśleć co będzie ze mną na starość, mam nadzieję, że przejęłam geny po matce, któa jest normalna ;/. Teściowa jest zwyczajnie złośliwa, szuka poklasku wśród obcych a dzieci ma w d*pie, kołtuństwo się odzywa, jest wredna i szantażuje was (tak jak z tym udawaniem ataku). Co z tego, ze to takie pie*dołki? Nawet nie wiecie jak takie coś może wyprowadzić z róznowagi... olej teściową, jeździj jak najrzadziej, jak juz to niech mąż jeździ i tyle, innego wyjścia nie widzę, starych się nie wybiera,m ale szanuj swoje zdrowie psychiczne i nie katuj się teściową.