Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mecie Plazme w domu?

Polecane posty

Gość gość

Mam taka prace,ze odwiedzam dziennie mase domów i jestem zszokowana tym ilu ludzi m jeszcze w domu takie stare telewizory. Ma ktoś z was jeszcze taki w domu?

Gość gość
Ja nie mam plazmy. W sumie to mnie stac od biedy, ale mam mase wydatków, i nowy telewizor to ostatnie czego potrzebuję.. No i w tych plazmach cos mi sie nie podoba, ale nie wiem co... Mam ładny, plaski telewizor tzn ekran, z tych ostatnich egzemplarzy co były przed plazmami

Gość gość
chodzi ci o plazmę? Nie, nie mam. Mam najnowocześniejszy samsung z wszelkimi bajerami, na pół ściany.

Gość gość
dziecko, plazma to już od dawna przeżytek ha ha ha

Gość gość
nie mam telewizoru w nosie z tym zjadaczem czasu

Gość gość
Teraz już telewizory zakrzywione, ze wsi jesteś zabitej dechami. O plazmach mogłaś pisać 10 lat temu. Domokrążca się znalazła.

Gość gość
Same bogacze co maja najnowsze wypusty sie znalazly!!! JA mam telewizor plazmowy w salonie. Ale w dwóch innych pokojach mam jeszcze stary kineskopowy telewizor. NA tym forum to każdy chyba co rok wymienia telewizor bo przecież non stop jakieś nowe modele wchodzą

Gość gość
chcialabym zobaczyc te wasze telewizory najnowsze hahha. Ja mam zwykłego samsunga 42 cale, dwa lata temu kupywałam w media expert za jakies 1500 zł. Pewnie mnie teraz zlinczujecie,ze jestem starodawna bo mam dwu letni telewizor

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem kuleje:) do garów świnie albo wracać do podstawówki!😠