Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długodystansowiec

Nie mogę dojść

Polecane posty

Gość Długodystansowiec

Witam mam pewien problem.. Tak jak większość facetów uskarża się na zbyt szybki orgazm, u mnie jest wręcz odwrotnie. Potrzebuję około 2-4 godzin, żeby dojść. Moja partnerka wczoraj stwierdziła, że albo coś z tym zrobię, albo będziemy nie będziemy uprawiać seksu wcale, ewentuanie raz na kilka miesięcy, bo biodra za każdym razem ją bolą. Więc przechodząc do meritum, są jakieś sposoby na przyśpieszenie orgazmu? Ps. mam 19 lat. Pps. Moja partnerka strasznie mnie podnieca, więc nie w tym tkwi problem

Gość gość
Powiedz jej że powinna ci być wdzięczna i niech zmieni pozycję.

Gość Długodystansowiec
Robimy to w różnych pozycjach, najszybciej jest na pieska, ale to i tak trwa z półtorej godziny, a ona chciałaby coś pomiędzy 30minut-godzina

Gość gość z lasu
Też tak miałem w tym wieku, po alkoholu było jeszcze dłużej. Z czasem wszystkiego się nauczysz. Trening czyni mistrza. Obecnie mogę to robić 20 minut do 2-3 godzin, zależy ile mam czasu i czego potrzeba partnerce. Kilka numerków i noc masz z głowy...:-) Niektóre kobiety nie lubią tak długo i to jest jedyny problem. Ale inne potrafią to docenić. To wszystko jest w Twojej głowie i samo się poukłada. A partnerce więcej sportu nie zaszkodzi, niech się przyzwyczaja.;-)