Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZĘ O RADĘ CIĄŻOWA

Polecane posty

Gość gość

Mam już dziecko 3letnie i swoje lata wiec nie jestem zielona w temacie ale może ktoś miał podobnie. Kilka dni przed terminem okresu zaczęły mi się mdlosci i bóle zoladka i trwają do dziś mimo środków które powinny pomoc. Potem dziwny posmak w ustach tez trwa do dziś. Okres dostałam ale 1 dzień prawie nie leciało za to był mocny bol podbrzusza. Potem trwał 2 dni i podkreslam ze 2 skrzepy tez wyszly a krew czerwona. Przed okresem test wyszedł mi nieważny ale mialam tylko jeden a nie kupiłam kolejnego bo wyjechałam... teraz okresu juz nie mam ale nadal mi niedobrze dziś i jestrm bardzo senna a zwykle cierpię na bezsennosc. Właśnie mierzylam temp mqm 37.3. Czy to możliwe żeby to nie był okres tylko plamienia ale z 2 skrzepami? Tak wiem musze jutro kupoc test ale może ktoś napisze czy miał podobnie? Juz się boje ze to jakis rak zoladka :/

Gość gość
Ja mialam podobnie z miesiączką, łapały mnie straszne skurcze w podbrzuszu i byłam senna. Testy wychodziły negatywne lekarz nic nie widzial i tylko przepisywał leki na wywołanie miesiaczki. Aż zmieniłam lekarza i okazało sie ze mam torbiela na jajniku na szczescie nie był złosliwy ale bez szpitala sie nie obeszło

Gość gość
Dzięki tylko ze ja miesiaczki mam regularne