Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogłoszenie matrymonialne max 30lat

Polecane posty

Gość gość

Preferuję tylko kobiety. Wysoki przystojny brunet 190cm wzrostu 24lata szuka kobiety w wieku 18-30 lat chętnej na seks. Kraków :)

Powinieneś napisać: "wysoki przystojny, BEZDENNIE GŁUPI brunet, KTÓRY NIE ROZUMIE ZNACZENIA SŁOWA: MATRYMONIALNY." x :D :D :D x Zawsze mnie intrygowało: czy takie bezmózgi rodzą się od razu, czy dopiero wąchanie kleju, im szare komórki wypala :P :P :P ?

Gość gość
Polecam Ci maść na ból d**y i zastrzyk rozluźniający. Najwidoczniej zrozumiałeś o co mi chodziło w tym poście więc nie wymądrzaj się nie masz nic sensownego do powiedzenia więc precz ;) kolegów do konwersacji nie szukaj tylko ten jeden raz Ci odpisałem, jesteś jednym z tych, co żyją nienawiścią :D

>>>Polecam Ci maść na ból d**y i zastrzyk rozluźniający.<<< x Stosujesz sam, że innym polecasz :P :P :P ? x >>>Najwidoczniej zrozumiałeś o co mi chodziło w tym poście<<< x Owszem :D, x zrozumiałem, że jesteś DEBILEM, który nie widzi różnicy między matrymonium, a seksem bez zobowiązań. x >>>więc nie wymądrzaj się<<< x Do swojego psa też tak mawiasz :P ? Bo po Twoich słowach wnioskuję, że może być od Ciebie mądrzejszy :P :P :P. x >>>nie masz nic sensownego do powiedzenia<<< x Przecież wyraźnie napisałem, że jesteś DEBILEM :P, x podstawowych słów nie rozumiejącym :P :P :P. x >>>więc precz kolegów do konwersacji nie szukaj tylko ten jeden raz Ci odpisałem<<< x Ależ ja z Tobą konwersacji nie szukam :D. x Ja się z Ciebie nabijam, bezmyślny DEBILU :p. X >>>jesteś jednym z tych, co żyją nienawiścią<<< X Teraz żyję pyszną szyneczką w sosie własnym, którą przyrządziła mi piękna kobieta, o której taki PRZYGŁUP, jak Ty może jedynie pomarzyć :P :P :P.

>>>Trzeba byc większym przegrywem od prawika zeby dawac takie<<< x Zgadzam się :D. x Na dodatek autor tego tematu jest GŁUPSZY od prawika :P, x a to jest już duże osiągnięcie :P :P :P.

Gość gość
Miałem powstrzymać sie od komentarzy. Skomentuję to tak, ciśniesz mi a sam walisz gruchę na swoim herleyu dawidsonie i to nie ja siedze cały czas ze spoconym hujem przed monitorem i to nie ja troluję kafeterie :)

Nie potrafię wyobrazić sobie: jak brzydką mordę, musi mieć 24-latek, o wzroście 190cm, by wszystkie kobiety, uciekały przed nim w realu :P :P :P.

Gość gość
Powiem tak... rucham zajebiste kobiety częściej jak Ty sikasz ;) a Twoja morda do pięknych nie należy. Rozumiem że szkoda Ci tego i żal Ci dupę ściska że ktoś sobie rucha i lubi ruchać nie każdy tak jak ty nie może wyskoczyć ze swoją kuśką bo jebie na kilometr od siedzenia przed komputerem ;)

>>>Miałem powstrzymać sie od komentarzy. Skomentuję to tak<<< x Jak Ty słodko BEŁKOCZESZ :P, x zupełnie jak synek mojej sąsiadki :). Chociaż tego NIEMOWLAKA jest mi łatwiej zrozumieć :P :P :P. x >>>ciśniesz mi a sam walisz gruchę na swoim herleyu dawidsonie<<< x Przykro mi ale żadnego chopperka (sprawdź w słowniku, co to słowo oznacza :P ) nie mam, a koleżanka, która mi swojego Harleya pożycza, zabiłaby za zabrudzenie swojego cacka :P. x Tak na marginesie to pisze się Harley Davidson NIEPIŚMIENNY debilu :P :P :P. x >>>i to nie ja siedze cały czas ze spoconym ch*jem przed monitorem<<< x A kto, jak nie Ty szuka tu głupiej na seks z Tobą :P ? x >>>i to nie ja troluję kafeterie<<< x Bo nawet na to, za głupi jesteś :P :P :P. x Ps. Sprawdź: co trolowanie oznacza, zanim tego słowa ponownie użyjesz :D.

Gość gość
Ale rozumiem Twoje rozgoryczenie cały dzien na kafeteri z przerwami na w************y i wycieranie huja o dywan, a tu ktoś szuka sobie dupczonka, polecam psyhologa na początek burdelik na prowincji powinien wystarczyć. Ale pamiętaj wymyj huja i daj powąchać komuś w domu. Tak żebyś poczuł się lepiej zaraz będę miał *****nko a Ty co ponajwyżej pozapinasz tą samą dziurę w materacu co zawsze :)

>>>Ale przeciez napisał, źe jest przystojny XD<<< x Napisał też, że jest to ogłoszenie matrymonialne :P :P :P.

>>>Powiem tak.********* zaj**iste kobiety częściej jak Ty sikasz a Twoja morda do pięknych nie należy. Rozumiem że szkoda Ci tego i żal Ci d**ę ściska że ktoś sobie ***** i lubi ****ać nie każdy tak jak ty nie może wyskoczyć ze swoją kuśką bo j**ie na kilometr od siedzenia przed komputerem<<< x No popatrz :D : takie bogate życie prowadzisz, a na kafe ŻEBRZESZ o zainteresowanie JAKIEJKOLWIEK kobiety :P :P :P. x Jesteś tak BEZDENNIE GŁUPI, że nie widzisz swojego pogrążania, w miarę pisania przez Ciebie kolejnych głupot :P :P :P. x Gdyby nie takie PRZYGŁUPY, jak Ty, to nie byłoby się z kogo pośmiać :P :P :P.

Gość jacentyPOGIĘTY
Ja pierdolę ktoś chce spuścić z kija po Bożemu i od razu dostaje wykład od jakiegoś głąba o znaczeniu słów i słownikach. Ktoś taki spędza dnie i noce na tym przed komputerem bo na ulicy dostałby w ryło i pewnie dlatego tylko na kf jest :)

Gość gość
Jest dopisek KRAKÓW głąbie jestem tutaj tylko dzisiaj i jutro i w przeciwieństwie do Cb lubię seks więc imam się różnych metod a teraz tracę czas na pisanie z pacanem, który przez swoją samotność budzi litość w ludziach na kafe żeby mu odpisywali bo bez wątpienia taką osobą jesteś. Polecam Ci znajdź sobie kogoś i w*******l modem przez okno ;) Nie jestem zły na Cb zawsze staram się patrzeć obiektywnie i wcielać się w role drugiej osoby i niepotrzebnie Ci chciałem sprawić przykrość leżącego się nie bije więc najrozsądniej z mojej strony powiedzieć Ci dobranoc :)

>>>Jest dopisek KRAKÓW głąbie jestem tutaj tylko dzisiaj i jutro<<< x Wybacz, ale jaki związek ma Twój powyższy bełkot z jego wcześniejszymi odsłonami :P ? x >>>w przeciwieństwie do Cb lubię seks<<< x A skąd wyciągnąłeś wniosek, że ja seksu nie lubię :D ? x >>>więc imam się różnych metod<<< x by nie trzepać się ciągle przed kompem :P :P :P. x >>>a teraz tracę czas na pisanie z pacanem, który przez swoją samotność budzi litość w ludziach na kafe żeby mu odpisywali bo bez wątpienia taką osobą jesteś.<<< x Ty rzeczywiście jesteś RZADKIM OKAZEM DEBILA :D :D :D. Ktoś (słusznie :D) Cię obraża, a Ty przypisujesz mu WŁASNE CECHY i WŁASNE ŻYCIE :P :P :P. x >>>Polecam Ci znajdź sobie kogoś<<< x Nie skorzystam, bo moja pani trójkątów nie uznaje, a i ja na takowe ochoty nie mam :D. x >>>i w*******l modem przez okno<<< x To w Twojej wiosce jeszcze modemy stosują :P ? Bo w mieście już od dawna sztywne łącza mamy :D. x >>>Nie jestem zły na Cb zawsze staram się patrzeć obiektywnie i wcielać się w role drugiej osoby i niepotrzebnie Ci chciałem sprawić przykrość leżącego się nie bije więc najrozsądniej z mojej strony powiedzieć Ci dobranoc<<< x No popatrz :D : jedyne, co zgadza się z prawdą, to to, że w tej chwili leżę sobie wygodnie :). x Ps. W powiedzeniu jest: "leżącego się nie KOPIE" DEBILU :P ! ! !